Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin vrea să facă un copil cu Adrian Brâncoveanu: ”Suntem pregătiți în orice moment”

Andreea Marin vrea să facă un copil cu Adrian Brâncoveanu: ”Suntem pregătiți în orice moment”

Andreea Marin vrea să facă un copil cu Adrian Brâncoveanu: ”Suntem pregătiți în orice moment”

Andreea Marin și-a uimit de curând fanii cu o nouă declarați! Vedeta își dorește să devină din nou mamă alături de Adrian Brâncoveanu. 

Andreea Marin vrea să facă un copil cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marina este una dintre cele mai apreciate și iubite vedete din showbiz-ul românesc și are o mulțime de fani care i-au fost și îi sunt alături indiferent. De curând, se pare că vestea dată de prezentatoarea TV i-a surprins plăcut pe aceștia.

Prezentatoarea emisiunii ”Surprize, suprize” a anunțat că își dorește să îi mai facă un frate sau o soră fiice sale Violeta și nu spune nu oportunității de a deveni mamă pentru a doua oară. Vedeta a mărturisit în cadrul unui interviu că își dorește un al doilea copil, adică să aibă unul și cu iubitul actual, Adrian Brâncoveanu.

De asemenea, cunoscuta prezentatoare TV a ținut să menționeze că atât ea, cât și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, sunt pregătiți în orice moment să-și mărească familia, însă în viitor va vedea dacă și Dumnezeu își dorește asta pentru ei. Așadar, Andreei Marin îi surâde ideea să devină din nou mamă.

”De ce nu? Da. Dumnezeu e acolo Sus și vom vedea dacă își va dori și El să se întâmple lucrul acesta. Noi suntem pregătiți în orice moment”, a declarat Andreea Marin în cadrul unei emisiuni tv.

Cum a reacționat Violeta când a aflat ce vrea să facă mama ei

Mai mult, Andreea Marin a lăsat de înțeles că a abordat acest subiect și cu fiica ei, Violeta, pe care o are împreună cu Ștefan Bănică Jr. Potrivit declarațiilor ei, în cazul în care vedeta va rămâne însărcinată în viitor, fata ei s-ar bucura foarte mult, dorindu-și încă un frate sau o surioară.

Și că tot a adus vorba despre fiica ei, Andreea Marin a susținut că Violeta și băieții tatălui ei, Radu Ștefan Bănică și Alexandru, au o relație extraordinară, astfel că se consideră frați, iar în familia lor nu se folosește termenul de „vitreg”.

”Violeta are o părere foarte bună despre acest subiect. Mai are doi frați, de ce nu ar mai vrea încă o soră sau un frate? Nu sunt vitregi, noi nu privim lucrurile așa în familia noastră. Eu am și o mamă de-a doua pe care nu pot numi „mamă vitregă”, pentru că acest termen are așa o conotație negativă și nu e cazul. Se înțeleg foarte bine”, a continuat ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: