Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin este o mamă rea? Ce lucruri i-a interzis vedeta fiicei sale

Andreea Marin este o mamă rea? Ce lucruri i-a interzis vedeta fiicei sale

GALERIE FOTO (4) Andreea Marin este o mamă rea? Ce lucruri i-a interzis vedeta fiicei sale

Violeta, fiica Andreei Marin pe care o are împreună cu Ștefan Bănică Jr. a crescut acum și arată excepțional! Asta se datorează în special mamei sale care a avut grijă ca fiica ei să aleagă drumul cel bun.

Ce lucruri i-a interzis Andreea Marin fiicei sale

Pentru a arăta și a se comporta așa cum o face acum, fiica Andreei Marin a avut parte de câteva restricții. Prezentatoarea de televiziune ține foarte mult la educația fiice sale, astfel că i-a interzis Violetei unele lucruri.

Atunci când le vezi pe stradă ai zice că sunt două surori, însă, în realitate, Andreea Marin și Violeta sunt mamă și fiică. Fiica prezentatoarei s-a transformat într-o adolescentă superbă, moștenind de la părinții săi frumusețea și talentul împreună cu personalitatea gingașă și altruistă de care tânăra dă dovadă.

Andreea Marin este o mamă rea? Ce lucruri i-a interzis vedeta fiicei sale

Creșterea unui copil nu este deloc un lucru ușor. Iar faptul că este și mamă singură, a obligat-o pe Andreea Marin să se bazeze pe un set de valori mai stricte. Deși o adoră pe Violeta, fiica celebrei prezentatoare a crescut cunoscând ce înseamnă munca și care este valoarea banului. De altfel, rezultatele au început să și apară, de vreme ce tânăra este un copil silitor, cu note extrem de bune la învățătură.

Vedeta recunoaște că lucrurile sunt echilibrate, Andreea având drept model educația pe care și ea a primit-o la rândul său de la părinți.

Andreea Marin este o mamă rea? Ce lucruri i-a interzis vedeta fiicei sale

”E un copil tare dulce, tare bun, de notă maximă la școală, pe toată linia, sunt mândră de ea. Pe de altă parte, e domnișoară, deja simt cum ne sfătuim, ca de la femeie la femeie. Mergem la cumpărături împreună, bineînțeles, dar nu sunt deloc adepta răsfățului. Caut să țin lucrurile la limita bunului simț, la limita echilibrului, așa am crescut eu și cred că e bine ca și copilul meu să crească frumos și echilibrat”, declara Andreea Marin.

Andreea Marin i-a interzis fiicei sale să facă risipă

Andreea Marin a explicat faptul că modul său de a gândi i l-a insuflat și Violetei pentru a ajunge să crească frumos. Vedeta i-a interzis fiicei sale să facă risipă, printre alte elemente esențiale unei vieți în armonie.

Andreea Marin este o mamă rea? Ce lucruri i-a interzis vedeta fiicei sale

”Da, sunt o mamă destul de strictă din punctul acesta de vedere, dar știu că modul meu de a gândi o va duce într-o direcție bună. Și deja văd rezultate. Da, există reguli și trebuie să le păstrăm cu toții, există o disciplină și în viața noastră de maturi, nu doar în viața copiilor. Sunt anumite reguli care țin de dorința mea de a nu exista risipă, de a aprecia ceea ce ai în viață, nu de a considera că tot ce ai ți se cuvine. Nu, nu ni se cuvine nimic”, a accentuat Andreea Marin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: