Redactia.ro
Home » Știri » Momente de panică pentru Andreea Marin! Hoții au încercat să îi spargă, din nou, casa

Momente de panică pentru Andreea Marin! Hoții au încercat să îi spargă, din nou, casa

Hoții au încercat să pătrundă, din nou, în casa Andreei Marin. S-a întâmplat, sâmbătă seara, în jurul orei 20:00. La fața locului au sosit oamenii legii, dar nu i-au mai găsit pe răufăcători. Nu este prima oară când casa Zânei Surprizelor este ținta hoților. Un moment similar a mai fost și în 2015, potrivit Spynews.

Momente de panică pentru Andreea Marin! Hoții au încercat să îi spargă, din nou, casa

Casa Andreei Marin a fost țința hoților, sâmbătă seara. Aceștia au sărit gardul și au încercat să pătrundă pe un geam pentru a sustrage bunuri din casa vedetei. Din nefericire pentru ei, au declanșat alarma și au fugit imediat. Agenții firmei de pază care monitorizează casa Andreei Marin, s-au deplasat rapid la fața locului, însă nu i-au mai găsit pe hoți. Ulterior au sunat la poliție, iar oamenii legii au făcut cercetări. Nu i-au găsit, momentan, pe făptași, transmite Spynews.

Reactia Andreei Marin dupa ce casa i-a fost pradata de hoti. Motivul pentru care vedeta este suparata pe jurnalisti - Stirileprotv.ro

Primele declarații ale Andreei Marin după furt

Andreea Marin a confirmat furtul pentru sursa menționată anterior și a precizat că nu ține în casă bunuri de valoare. De altfel, pentru că în 2015 hoții au reușit să pătrundă în casa ei, s-au luat măsuri de siguranță bine puse la punct, de aceasta dată,  încât să se evite o altă spargere.

”Este adevărat, a existat aseară o tentativa de spargere a locuinței, însă fără succes, întrucât după ce am avut o alta experiență de acest gen, furt din clădire, acum câțiva ani, am schimbat sistemul de securitate, am trecut recent și prin renovare schimbând ferestrele si ușile cu unele performante, securizate. În plus, acești hoți, chiar daca ar întra în clădire, sincer ar fi dezamăgiți, noi avem un principiu: nu ținem în casa obiecte de valoare mare, gen bijuterii valoroase, nici bani cash, singurul lucru cu care ar putea pleca sub braț un hoț ar fi vreun televizor, laptopul e cu mine mereu și oricum electronicele sunt detectabile după IP în ziua de azi, așadar îi pun în pericol după aceea. Firma de securitate a sosit la fața locului, la fel și Poliția și cineva apropiat, nu au avut nici prea mult timp la dispoziție. Dacă acum câțiva ani hoții au fost prinși și apoi încarcerați, în acest moment, pentru cazul prezent, autoritățile au deschis dosar penal pentru infracțiunea de tentativă de furt calificat. Nu îmi face plăcere situația, nu îmi place să văd oameni puși sub acuzare, sunt un om pașnic, dar fiecare om ar trebui sa fie conștient că poartă răspunderea faptelor sale”, a declarat Andreea Marin pentru Spynews.

Oamenii legii au deschis un dosar pentru tentativă de furt calificat. ”Colegii mei din cadrul Poliției Orașului Voluntari au fost sesizați de către o societate de pază cu privire la faptul că la un imobil din orașul Voluntari a fost comisă o tentativă la infracțiunea de furt calificat. La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii orasului Voluntari pentru efecturea de cercetări specifice. În prezent se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la infracțiunea de furt calificat”, a transmis purtătorul de cuvânt IPJ Ilfov Anne-Marie Ciolcă, pentru Antena 3.

Casa Andreei Marin a mai fost prădată de hoți

Nu este prima oară când casa prezentatoarei a devenit ținta hoților. În anul 2015, când Andreea Marin era împreună cu Tuncay Ozturk, hoții au dat năvala în casă și au furat bijuterii în valoare de 1.000 de lei. Andreea Marin se afla atunci în avion, și venea către casă, iar fostul soț încă nu era venit de la serviciu.

Imagini din casa Andreei Marin

“Din fericire, hotii nu au avut ce sa fure de mare valoare, pentru ca nu detin bijuterii scumpe si nu ascund comori in casa, a marturisit Andreea Marin. Nu am facut niciodata parada cu bunurile pe care le detin, de exemplu, am aceeasi masina de multi ani de zile, nici nu intentionez sa o schimb pentru ca nu tin sa fiu la moda cu noile aparitii, iar in casa nu tin niciodata, din principiu, sume mari de bani, ci doar necesarul pentru viata cotidiana. Nu as fi avut nici aceasta suma daca nu am fi fost acum in reparatii”, a declarat vedeta pentru Agentia de Presa Mondena, la acea vreme.

Totodată, în anul 2015, Andreea Marin era supărată pe presă, deoarece spargerea a avut loc la doar câteva ore după ce s-a scris că Fiscul îi va verifica averea.

“Paguba psihologica este insa foarte importanta. Nu era nimeni acasa, in caz contrar, lucrurile ar fi putut degenera. Ancheta este in desfasurare. Autorii faptei au facut si greseli, lasand urme, dar, pentru mine, morala a ceea ce s-a intamplat e mai presus de gestul lor in sine. Mi se pare cel putin ciudat ca atacul hotilor de azi-noapte vine dupa seria de articole pline de speculatii neadevarate, aparute in presa. Este trist ca se intampla astfel si ca nimeni nu se gandeste ce consecinte poate avea faptul ca prin niste cuvinte pui o stampila asupra unui om si insinuezi ca traieste in lux sau ca in casa sa s-ar afla se afla cine stie ce mari comori”, a mai spus Andreea Marin.

Și de această dată, hoții ar fi crezut că prezentatoarea nu este acasă, deoarece își anunțase prietenii virtuli că este plecată în parc. A postat o fotografie de acolo, în care arăta cât de frumoasă este natura.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: