Redactia.ro
Home » Monden » Ce părere are Dana Budeanu despre amante. Creatoarea de modă a aruncat cuvinte dure: «Șoc și groază»

Ce părere are Dana Budeanu despre amante. Creatoarea de modă a aruncat cuvinte dure: «Șoc și groază»

Dana Budeanu, la un pas de accident vestimentar. Creatoarea de modă i-a șocat pe internauți cu stilul ei

Dana Budeanu, în vârstă de 44 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți creatori de haine din România. Mai mult decât atât, ea este cunoscută și pentru abilitatea sa de a exprima opinii directe și neîngrădite ori de câte ori are oportunitatea. Această caracteristică devine evidentă în podcast-ul intitulat „Verdict,” în special în faimoasa rubrică „Amețitele și Mafioții” găzduită pe platforma YouTube. În acest spațiu online, Dana Budeanu abordează subiecte variate. Recent, Dana Budeanu și-a exprimat părerea despre persoanele care aleg să fie amante. Iată ce a a avut de spus!

Ce părere are Dana Budeanu despre amante

Dana Budeanu și-a exprimat opinia despre băieții dependenți de mame, chiar și în ciuda unei vârstei lor înaintate, dar nu a ezitat să vorbească nici despre acele persoane care au ales drumul ușor în viață, nu nepărat pe cel cinstit. Așa se face că Dana Budeanu a discutat, fără perdea, despre persoanele care aleg să joace rolul de amantă, trecând cu ușurință peste conceptul de fidelitate.

„A fi amantă este o șmecherie, ține de ea! Ce dracu vă prostiți atât cu povestea de iubire, că e geloasă pe nevasta lu ală … Păi ce treabă ai? De ce te-ai băgat? Pleacă. Nu există. Amantele au un job. Fă-ți jobul și reject lui. Știi? Pac, vineri vrea să vină. «Nu pot».

Îți dai seama, șoc și groază. «Eu plătesc tot, cum adică nu poți?». Înțelegi? «Nu pot pentru că sunt în depresie, m-am îndrăgostit de tine». Știi? Și o bagi pe asta, ești îndrăgostită, nu te mai regăsești. El trebuie ținut în spaime, numai spaime”, a declarat Dana Budeanu.

Cine este iubitul Danei Budeanu. El este cu cinci ani mai mic decât creatoarea de modă

Vedeta ar fi implicată într-o relație romantică cu Andrei Hrebenciuc, fiul fostului lider PSD Viorel Hrebenciuc, de aproximativ doi ani. Presa mondenă a început să scrie pentru prima dată despre legătura dintre cei doi în iulie anul trecut, însă amândoi s-au ferit să recunoască faptul că ar forma un cuplu.

Puțini români știu ce diferență de vârstă este între Dana Budeanu și Andrei Hrebenciuc. Ea s-a născut pe 22 iulie, 1979, iar el pe 27 iulie, 1984. Așadar, între cei doi parteneri este o diferență de cinci ani, presupusul iubit al creatoarei de modă fiind mai tânăr, aspect care a luat prin surprindere pe mulți.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: