Redactia.ro
Home » Monden » Ce părere are Denise Rifai despre Dan Bittman. Cum a impresionat-o artistul

Ce părere are Denise Rifai despre Dan Bittman. Cum a impresionat-o artistul

GALERIE FOTO (2) Ce părere are Denise Rifai despre Dan Bittma

Ce părere are Denise Rifai despre Dan Bittman. Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România, iar de curând a fost desemnată Television personality of the year”, la Gala „Most Admired Business Women Awards 2021”. Denise Rifai este gazda emisiunii „40 de întrebari cu Denise Rifai”, iar de-a lungul edițiilor a avut invitații de marca. Printre ei s-a numărat și Dan Bittman, care a reușit să o impresioneze pe vedeta tv.

Ce părere are Denise Rifai despre Dan Bittman. Cum a impresionat-o artistul

Ce părere are Denise Rifai despre Dan Bittman. Prezentatoarea tv este pe val cu emisiunea pe care o prezintă pe KanalD, iar de-a lungul timpului a avut invitați importanți din domeniul politic, artistic și nu numai. Printre invitați s-a numărat și Dan Bittman care a surprins-o pe vedeta tv, într-un mod plăcut.

Într-un interviu, Denise Rifai a vorbit despre viața ei, dar și despre cum a reușit să o impresioneze Dan Bittman. Întrebată cum au fost în spatele camerelor de vederi Cristi Borcea și Dan Bittman, Denise a avut numai cuvinte de laudă la adresa celor doi. „Am interacționat cu Cristi Borcea doar în calitate de jurnalist; cred că dincolo de faptul că este un bărbat generos, probabil este un bărbat care știe să cucerească o femeie”, a spus Denise pentru Ciao.ro.

În ceea ce-l privește pe Dan Bittman, prezentatoarea tv a mărturisit că artistul a fost o adevărată surpriză pentru ea și că nu se aștepta să vorbească deschis despre dramele sale. „Dan Bittman a fost o surpriză pentru mine, i-am spus și lui acest lucru. A fost foarte dornic să povestească, a fost relaxat. M-a impresionat prin onestitatea de care a dat dovadă și pentru modul în care a vorbit despre adevăruri dureroase din viață sa„, a mai declarat vedetat tv.

Întrebată care au fost cei mai dificili invitați, Denise Rifai a precizat că toți invitați au fost interesanți și au generoși în răspunsuri. „Au fost invitați pe care i-am îndrăgit și mai mult după ce i-am intervievat, dar cu toții au fost foarte interesanți și au avut generozitatea de a se dezvălui în fața publicului, iar pentru acest lucru le mulțumesc. Fiecare interviu este diferit și fiecare întrevedere în parte mă consumă pentru că interacționez cu energia invitatului meu”, a mai declarat Denise Rifai pentru sursa citata.

Denise Rifai și-a înfruntat tatăl pentru a lucra în presă

Denise Rifai și-a început cariera de prezentator tv în cadrul unui post de radio, iar ulterior aceasta a cumpărat un trust de presă. Acesta a fost momentul în care a intrat în lumea televiziunii. A lucrat vreme de 9 ani pentru Realitatea Tv, iar în 2020 a anunțat că va avea propria emisiune la KanalD.

Denise Rifai

Prezentatoarea tv vorbește rar despre viața sa personală, iar într-un interviu oferit în urmă cu ceva timp, Denise preciza că a trebuit să-și înfrunte tatăl pentru a deveni jurnalist. Tatăl său, de origine iordanian, nu a fost niciodată de acord cu Denise să facă presă. „Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă. O singură dorință a avut în viață: să nu fac asta, pentru că îl supăr foarte tare. Eu iubesc presa. Nu cred că e mândru, e supărat pe mine. Da, e supărat.Mă doare că e supărat pe mine pentru că nu și-a dorit niciodată.Eu sunt ca Rifai, ca tata , dacă mâine vine copilul și-mi zice că vrea presă, nu-l las, nu există așa ceva. Eu l-am înfruntat pe tata și am făcut meseria asta”, declara vedeta tv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: