Redactia.ro
Home » Monden » Ce părere are Iulia Albu despre iubita lui Mihai Albu: „Doamna pare o persoană … ” FOTO

Ce părere are Iulia Albu despre iubita lui Mihai Albu: „Doamna pare o persoană … ” FOTO

GALERIE FOTO (2)

Mihai Albu iubește din nou! La 10 ani de la divorțul de Iulia Albu, creatorul de modă și-a găsit în sfârșit jumătatea. Iată ce reacție are cea care i-a dăruit un copil în mariajul precedent!

Ce părere are Iulia Albu despre iubita lui Mihai Albu

Iulia Albu nu are rețineri! Controversată de fel, stilista are întotdeauna o părere despre cei din jur, indiferent dacă este bună sau rea. Aceasta nu s-a sfiit să comenteze asupra noii etape din viața fostului soț, Mihai Albu. Iată ce impresie i-a lăsat cea care i-a furat sufletul acestuia!

„Întotdeauna mi s-a părut ciudat ca, atunci când o parte dintr-un cuplu divorțat își găsește o jumătate, sa fie întrebată fosta soție, fostul soț, ce părere are in legătura cu asta. Singurul lucru pe care îl am de declarat este că le doresc casă de piatră, să fie cât mai fericiți împreună.

Doamna pare o persoană respectabilă și m-aș bucura ca influența ei asupra fostului meu soț să fie una puternică și, într-un final, fericit, să evităm referirile atât de dese la persoana mea, având în vedere că această relație este între ei doi.

Pentru mine este profund deranjant să primesc mesaje de fiecare dată când fostul meu soț dă interviuri sau apare la televizor că a mai găsit ceva de spus despre mine, după 10 de ani de la divorț”, a declarat Iulia Albu, în exclusivitate, pentru Click!.

Mihai Albu: „Dacă toate lucrurile merg bine între noi doi, cu timpul ne vom căsători, nu spun nu”

Mihai Albu are gânduri cât se poate de serioase cu noua sa iubită și susține că-și dorește să facă pasul următor, acela de a se căsători, dacă lucrurile dintre ei vor evolua în mod pozitiv:

„Am o iubită, este adevărat. Trec printr-o perioadă foarte bună a vieții mele. Sunt fericit! Am o persoană lângă mine acum cu care rezonez, iar asta de ceva timp. Dacă toate lucrurile merg bine între noi doi, cu timpul ne vom căsători, nu spun nu. Nu știu cu ce a reușit să mă cucerească, poate cu faptul că rezonăm foarte bine.

Asta a fost suficient pentru mine. Nu vreau să ofer mai multe detalii despre actuala mea parteneră, pentru că ea nu îmi permite. Are o meserie importantă. Nu lucrează în același domeniu cu mine și este bine. Fiica mea nu a cunoscut-o încă, dar, dacă totul o să fie bine între noi, o să se întâmple acest lucru. Doar mama o știe și i-a plăcut foarte mult de ea.”, a declarat Mihai Albu, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Click!
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: