Redactia.ro
Home » Monden » Ce părere are Teo Trandafir despre iubitul fiicei ei, Maia. A apărut prima ruptură între cele două?

Ce părere are Teo Trandafir despre iubitul fiicei ei, Maia. A apărut prima ruptură între cele două?

teo trandafir

Pentru Teo Trandafir, au început grijile de mamă de adolescentă. Maia va împlini 18 ani peste 1 lună, iar fata are chiar şi un iubit. Se pare că relația Maiei este una destul de serioasă, pentru că durează și în ziua de astăzi. În urmă cu câteva luni, vedeta de la Kanal D vorbea despre relația fiicei sale și spunea că „este o relație adolescentină frumoasă”.

Prezentatoarea și-a educat fiica să se descurce indiferent de situație.

Au opinii diferite în privinţa iubitului fetei

Teo Trandafir are de gând să-şi păstreze echilibrul în declarații despre viața privată a fiicei sale și o lasă pe ea să spună dacă vrea să se știe ceva. Femeia de televiziune nu se amestecă în relațiile Maiei.

Nu-mi place să vorbesc despre viața privată a cuiva care nu este de față și nu poate infirma lucrurile pe care le spun. Nu pot să spun că l-am cunoscut în măsura în care l-a cunoscut ea. Opiniile mele diferă, din motive evidente, de opiniile ei în legătură cu aceeași persoană„, a declarat vedeta TV.

Maia va pleca din ţară

Adolescenta este în prezent elevă la un liceu din București, iar pe viitor își dorește să meargă la facultate în străinătate. Chiar dacă despărțirea de fiica ei nu va fi una prea ușoară, vedeta o susține necondiționat și o încurajează să aleagă ceea ce-i place.

Faptul că ea face majoratul nu are legătură cu deciziile pe care ea le ia de niște ani. Majoratul este ca un fel de Revelion pentru noi, trecem dintr-un an în altul, dar asta nu înseamnă că la ora 0.00 a respectivei zile totul se va da peste cap.

Avem planuri făcute, ea merge la o școală care o susține. Cred că majoratul o va stresa mai degrabă pe ea, pentru că va trebui să ia decizii în ceea ce o privește și să răspundă pentru ele. Nu va mai veni mama să o ajute și, de ce să mint, în ultimul timp nici nu prea a mai avut nevoie”, a mai spus Teo Trandafir.

Maia reușește să-și surprindă mama de fiecare dată. Vedeta de la Kanal D este mândră de fiica ei și de modul în care aceasta a crescut alături de ea. În curând, fiica lui Teo Trandafir se va muta din România, pentru că va merge să studieze în străinătate.

Ce am iubit întotdeauna – tenacitatea, consecvența, faptul că își pune întrebări în legătură cu ea însăși și nu dă vina pe altcineva dacă are un eșec. Știe să se autoevalueze, uneori e critică, dar asta este trăsătura ei de caracter și iubesc onestitatea cu care știe să comunice fără să jignească”, spune Teo despre Maia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: