Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Teo Trandafir și Nicole Cherry, dialog surprinzător la TV: „Cum să o întreb dacă…”

VIDEO Teo Trandafir și Nicole Cherry, dialog surprinzător la TV: „Cum să o întreb dacă…”

GALERIE FOTO (2)Sursa foto: Screenshop kanal d

Nicole Cherry, proaspăt mămică este una dintre cele mai apreciate cântărețe din țara noastră. Artista este în culmea fericirii de când s-a născut micuța Anastasia.
Cântăreața a fost invitată la emisiunea lui Teo Trandafir, „Teo Show”, de la trustul Kanal D, unde vedeta a povestit cum i s-a schimbat viața de când este mamă.

Nicole Cherry, întotdeauna asumată

În cadrul emisiunii prezentate de Teo Trandafir, cântăreața a dezvăluit un detaliu important. Ea îi mărturisește prezentatoarei TV că a renunțat să mai alăpteze.
Urmăritotii din mediul online au taxat-o dur pe Nicole și i-au adresat mesaje negative prin intermediul platformelor sociale pe care artista le folosește. Ea a recunoscut că de când a născut există momente când simte o presiune din partea celor din jur și că viața de mămică nu este ușoară. Mama ei a fost stâlpul ei de sprijin. 

Teo Trandafir și Nicole Cherry, dialog surprinzător la TV

Chiar și Teo Trandafir a ezitat când i-a adresat întrebarea despre alăptare:

„Teo Trandafir: Anastasia mănâncă formulă sau o alăptezi?
Nicole Cherry: Am alăptat-o, dar după nu am mai avut și a trebuit să introducem formula, bineînțeles.
Teo Trandafir: Înțelegeți problema mea? Cum s-o întreb pe Nicole Cherry dacă a alăptat?
Nicole Cherry: Din punctul meu de vedere e o întrebare foarte dificilă pentru unele mame pentru că noi, de-a lungul sarcinii și după, ne punem problema asta: să avem lapte, să fie ok. Cumva și oamenii din jurul tău au făcut așa, o presiune pe întrebarea asta. Și până la urmă fiecare are dreptul să aleagă. Mai ales că de multe ori parcă ești și neputincios, dacă nu ai și nu poți să faci asta.Nu poți să zici că mamele nu sunt îndeajuns de mame dacă nu fac asta. Dar unele mame fac o tragedie din chestia asta.”

De curând Nicole Cherry a vorbit de posibilitatea de a rămâne dinou gravidă cât și despre cum o adoarme pe micuța Anastasia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: