Redactia.ro
Home » Monden » Este pregătită de o nouă sarcină? Nicole Cherry a făcut anunțul despre cel de-al doilea copil

Este pregătită de o nouă sarcină? Nicole Cherry a făcut anunțul despre cel de-al doilea copil

GALERIE FOTO (5)

Nicole Cherry a devenit mamă pentru prima dată în decembrie anul trecut. Vedeta a născut o fetiță frumoasă și sănătoasă, Anastasia, dar cântăreața susține că este pregătită de o nouă sarcină. Aceasta își mai dorește un copil.

Nicole Cherry vrea să fie din nou mamă

Nicole Cherry tânjea să fie o mamă tânără și visul i s-a împlinit în urmă cu câteva luni, când frumoasa vedetă a născut fiica ei, Anastasia.
Cântăreața, a devenit mamă la vârsta de 23 de ani în decembrie 2021. Ea susține că nașterea fiicei sale i-a schimbat complet viața.

Nicole Cherry: „Descoperim în fiecare zi lucruri noi”

În timp ce trecea printr-o perioadă dificilă și incluzivă, ea a spus că a avut întotdeauna sprijinul iubitului și familiei ei, așa că a reușit să treacă prin cele mai grele momente. Mama ei fiind stâlpul ei de sprijin. 

Conform Spy News,Nicole Cherry a declarant, în cadrul unei emisiuni TV că își dorește nespus să mai aibă un copil, în viitor. Nu acum deoarece, se acomodează cu rolul de mamă:

”Au fost patru luni intense, cu de toate, și descoperim în fiecare zi lucruri noi.
A fost greu, foarte greu. În perioada asta mi-am dat seama cât de rea sunt de somn, acum am descoperit, eu nu știam…băi, dar să nu dormi atâta, mamă, e greu tare”, a spus aceasta.

A ajuns rapid la kilogramele dorite

Deși s-a îngrășat câteva kilograme în timpul sarcinii, cântăreața le-a pierdut rapid, revenind la kilogramele inițiale ( 48 de kg).
Nicole Cherry se bucură de viața de familie alături de fiica ei mica, Anastasia și de Florin Popa, tatăl micuței.

Deși cei doi nu sunt încă căsătoriți, Nicole Cherry a fost cerută partenerul de viață, anul trecut chiar înainte de nașterea fetiței, iar răspunsul ei a fost evident „DA”. Momentan, cei doi nu și-au făcut planurile de nuntă, dar evenimentul se află pe lista lor de priorități.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: