Redactia.ro
Home » Monden » Ce părere are Viorica de la Clejani despre vaccinul anti-COVID19. În ce condiții va accepta să se imunizeze

Ce părere are Viorica de la Clejani despre vaccinul anti-COVID19. În ce condiții va accepta să se imunizeze

Ce părere are Viorica de la Clejani despre vaccinul anti-COVID19

Ce părere are Viorica de la Clejani despre vaccinul anti-COVID19. Viorica de la Clejani este o persoană extrem de sinceră de fiecare dată. De această dată, artista a vorbit despre vaccinul împotriva coronavirusului și a menționat care este condiția pentru a accepta să se imunizeze.

Ce părere are Viorica de la Clejani despre vaccinul anti-COVID19. În ce condiții va accepta să se imunizeze

Ce părere are Viorica de la Clejani despre vaccinul anti-COVID19. Viorica de la Clejani este una dintre cele mai transparente vedete din showbiz-ul românesc. Artista a vorvbit recent, despre vaccinul împotriva coronavirusului, dar și care ar fi condiția pentru a accepta să se imunizeze. Ce părere are Viorica de la Clejani despre vaccinul anti-COVID19. Vedeta a vorbit la Xtra Night Show, difuzat pe Antena 1, despre acest subiect.

Conform acesteia, artista a declarat că s-ar vaccina numai în momentul în care va fi obligată, fiind foarte sceptică în privința apariției acestui vaccin, susținând că a fost fabricat prea repede. „Daca sunt obligată să mă vaccinez, mă vaccinez. Dar dacă a durat 18 ani să faci un vaccin pentru hepatită, asta e o gripă. Nu se mai numește gripa aia veche este COVID-19. Eu nu cred în așa ceva. Te îmbraci bine, nu răcești”, a declarat Viorica de la Clejani.

Viorica de la Clejani își apără copiii

Marga și Fulgy, cei doi copii ai Vioricăi și Ioniță de la Clejani au fost de-a lungul timpului implicați în diferite scandaluri, fiind comentați din cauza stilului lor rebel. Astfel, artista și-a apărat copii ca o leoaică, luându-i la rost pe cei care se leagă de copiii ei. „Copiii ăștia doi sunt ai mei. Noi, ca părinți, nu credem că are cineva dreptul să se apropie de copiii mei sau să le zică ceva. Ei nu au dat nimănui în cap, nu au luat banii nimănui. Ce au făcut? Că au avut un anturaj prost. Eu sunt mulțumită în orice fel de copiii mei. Eu am făcut-o pe Margherita la 19 ani. Ei sunt ochii mei din cap sunt sufletul meu”, a spus Viorica de la Clejani.

Totodată, lumea a vorbit foarte mult despre operațiile estetice pe care le-a făcut atât Marga, cât și mama sa, Viorica de la Clejani. Prima care a dat startul transformărilor a fost Margherita, care a început să-și îmbunătățească fizicul în urmă cu câțiva ani. În trecut, Ioniță de la Clejani nu a fost de acord cu aceste decizii ale fiicei sale, dar a trebuit să le accepte într-un final. Ei bine, Viorica de la Clejani a decis să apeleze și ea la intervențiile chirurgicale. Astfel că și-a micșorat volumul feței, și-a accentuat pomeții și și-a mărit buzele. Acum, Viorica de la Clejani parcă a întinerit cu 20 de ani.

Viorica și Ioniță de la Clejani formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, iar cei doi se bucură de un număr mare de fani. La un moment dat, artista a declarat că și-ar mai dori un copil, acum că Marga si Fulgy au crescut. “Ştii când am declarat şi tu şi eu că mai vrem un copilaş. Ai noştri s-au făcut mari, pleacă singuri. Dacă îmi dă Dumnezeu, să fie bine venit! Suntem frumoşi în interior, atunci eşti frumos şi în exterior. (…) Eu nu pot să vă mint. Pe dedesubt am un corset care induce în eroare. Eu nu sunt slabă, nici nu mi-ar sta bine aşa. Eu sunt grasă şi frumoasă”, spunea Viorica de la Clejani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini