Redactia.ro
Home » Monden » Viorica de la Clejani vrea să-și micșoreze sânii. Care este motivul

Viorica de la Clejani vrea să-și micșoreze sânii. Care este motivul

GALERIE FOTO (2)

Viorica de la Clejani nu este mulțumită în totalitate de felul cum arată. Artista spune că vrea să-și micșoreze sânii. Care este, însă, motivul? 

Viorica de la Clejani vrea să-și micșoreze sânii. Motivul

Deși este mai mereu veselă și cu zâmbetul pe buze, Vioria de la Clejani suferă de un complex, dimensiunea sânilor ei. Artista crede că îi are prea mari și vrea să și-i micșoreze, informează Spynews.

Însă, Viorica de la Clejani nu va putea să-și îndeplinească dorința. Soțul ei, Ioniță, nu crede că soția sa are nevoie de o astfel de intervenție .

”Nu știu ce să mai fac. Aș vrea să îmi fac o intervenție să îi mai micșorez. Eu am prea mult, ce să mai fac cu ei? Eu sunt mai plinuță, mai grăsuță, știi? Nici mie nu-mi place așa. Îmi ies pe afară, bă fraților! Am fost, m-am interesat și intervenția asta este mult mai complicată decât dacă ți-ai pune. Mai bine nu aveam și îmi puneam și gata. Stăteau așa ca pepenașii. Omul ăsta mă împiedică pe mine”, a declarat Viorica de la Clejani, în cadrul emisiunii Acces Direct.

Nici Mirela Vaida nu este de acord cu Viorica de la Clejani

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, a contrazis-o și i-a spus că îi stă mai bine așa cum arată acum, mai ales că așa s-a consacrat în lumea muzicii, iar oamenii o plac atât pentru voce, cât și pentru aspectul fizic.

”Așa fără, fără ce ești tu, eu nu te-aș vedea pe tine slabă schiloadă. Nu mai ești tu. Nu, Viorica. Nu, Viorica, nu. Viorica, îți spun eu. Pe tine lumea te iubește pentru ceea ce ești tu, pentru spiritul tău, pentru felul tău de a fi, pentru această voluptate pe care o ai și în cântat și voluptățile tale fizice. Tu așa ești tu. Lumea nu vrea să fii un șablon”, i-a spus Mirela Vaida, Vioricăi de la Clejani.

Viorica de la Clejani, operații estetice

Chiar dacă nu a scăpat de kilogramele în plus, Viorica de la Clejani a apelat medicul estetician pentru a face unele intervenții la nivelul feței.

În urmă cu mai mulți ani, după ce fiica sa, Margherita, și-a mărit sânii și alte operații estetice, Viorica a decis să-și ”subțieze” fața. Astfel, cântăreața și-a redus volumul chipului printr-o procedură specială, și-a accentuat pomeții, iar buzele și le-a făcut mai senzuale.

Teo Show (20.03.2019) - Cum arata Viorica de la Clejani, dupa interventiile estetice!? - YouTube

Viorica de la Clejani, mamă a treia oară?

Chiar dacă are 48 de ani și doi copii, Margherita și Fulgy, Viorica de la Clejani a precizat, într-un alt interviu, că nu s-ar da în lături de la un al treilea copil.

“Ştii când am declarat şi tu şi eu că mai vrem un copilaş. Ai noştri s-au făcut mari, pleacă singuri. Dacă îmi dă Dumnezeu, să fie bine venit! Suntem frumoşi în interior, atunci eşti frumos şi în exterior. (…) Eu nu pot să vă mint. Pe dedesubt am un corset care induce în eroare. Eu nu sunt slabă, nici nu mi-ar sta bine aşa. Eu sunt grasă şi frumoasă”, spunea Viorica de la Clejani, în urmă cu mai mult timp.

Cu Margherita, soții Clejani au avut probleme în 2020. Fiica lor a fost prinsă la volan sub influența drogurilor și a alcoolului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: