Redactia.ro
Home » Monden » Viorica de la Clejani apelează la bisturiu ca să nu-l piardă pe Ioniță: ”Vreau să arăt bombă”

Viorica de la Clejani apelează la bisturiu ca să nu-l piardă pe Ioniță: ”Vreau să arăt bombă”

Viorica de la Clejani are planuri mari pentru 2021. Vedeta a mărturisit că, imediat ce va trece pandemia, va apela la medicul estetician pentru a-și face câteva îmbunătățiri. Mia mult decât atât, artista este dispusă să facă orice pentru a nu-și pierde soțul. 

 

Viorica de la Clejani apelează la bisturiu ca să nu-l piardă pe Ioniță

Viorica și Ioniță de la Clejani formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de pe micile ecrane. Cuplul este cunoscut de o țară întreagă și este apreciat pentru energie, pentru sinceritate și pentru muzica pe care o face.  Cei doi cântăreți sunt de 29 de ani împreună și și-au exprimat dragostea ori de câte ori au avut ocazia. Tot timpul au fost uniți, mauii încrezători și mai ambițioși, lucru acre s-a putut observa cu ușurință. Mai mult, cei doi soți au o viață de lux și nu au ezitat să arate acest lucru atunci când au avut ocazia.

Însă, a venit și timpul schimbărilor. Viorica de la Clejani își dorește să fie și să se simtă mai bine, astfel încât a decis să apeleze la operațiile estetice. Celebra cântăreață își dorește să se lase pe mâinile medicului estetician pentru a nu-și pierde soțul și pentru a aduce ceva nou înfățișării sale.

Viorica de la Cljenai a precizat în cadrul unei emisiuni TV că pandemia de coronavirus a ținut-o pe loc, însă că în 2021, după ce va trece întreaga situație creată de pandemie, are panuri mărețe.

Concret, artista vrea să aibă o siluetă trasă prin inel, și, mai mult, să facă schimbări la nivelul gâtului și la nivelul bustului, dar nu și la față, căci, spune ea, în acea zonă nu are nevoie.

Mama Margheritei de la Clejani spune că face orice pentru a-l impresiona pe Ioniță și pentru a nu-l pierde, deoarece are multe admiratoare.

,,Abia aștept să treacă pandemia pentru că prima dorință ar fi să slăbesc, să îmi tai stomacul, că am ținut tot felul de diete și degeaba, ba slăbesc, ba mă îngraș, să îmi scot gușa, să îmi scot din sâni. Fără gușa de purcică arăt ca o puștoiacă de 20 de ani, asta mă strică. Eu nu sunt așa grasă, doar că am puțină burtă, dar față o am frumoasă. Vreau să fac niște schimbări că o să-mi pierd bărbatul și vreau să arat ca o gagică faină, bombă să fiu”, a spus Viorica de la Clejani în cadrul unei emisiuni TV.

Pe de altă parte, Ioniță de la Clejani nici nu vrea să audă de dorințele soției sale. Acesta susține că Viorica nu are nevoie de nicio schimbare și că nu își dorește ca soția sa să își riște sănătatea pentru a avea altă imagine.

”Niciodată nu va avea nevoie de operații estetice”, a spus Ioniță de la Clejani.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: