Redactia.ro
Home » Monden » Viorica de la Clejani a ajuns pe patul de spital. Cântăreața a fost operată de urgență

Viorica de la Clejani a ajuns pe patul de spital. Cântăreața a fost operată de urgență

Viorica de la Clejani, reacție violentă după ce fiica sa a produs un accident: „Sunteți o țară de drogați”

Problemele parcă se țin lanț de familia lor. După scandalul cu Margherita prinsă drogată la volan, Viorica de la Clejani a trebuit operată de urgență, pentru că a suferit probleme de sănătate.

Viorica de la Clejani, dusă la spital

Solista a dezvăluit, în cadrul emisiunii Acces Direct că a avut o intervenție chirurgicală la ochi. Asta după ce  medicii i-au pus diagnosticul de cataractă. Operația a decurs bine, dar artista mai are până când va vedea destul de clar.

”Cu ochișorii sunt bine, am avut și eu o intervenție, am făcut o operație de cataractă. A ieșit cu bine, mai am puțin până văd clar, clar de tot”, a spus Viorica de la Clejani despre starea sa de sănătate!”, a dezvăluit Viorica din Clejani

În afară de problemele cu ochii, Viorica de la  Clejani a recunoscut că va trebui să scoată o sumă mare de bani pentru a-și face dantura, pe care și-ar dori-o reparată. Cu alte cuvinte, va fi nevoită să facă câteva vizite pe la medicul stomatolog.

”Trebuie să repar ”gardul” din gură, trebuie să îmi fac dantura. Costa cam scump să-ți faci dantura în ziua de azi. Am niște probleme mai grave și trebuie să le rezolv. ”, a mai spus Viorica de la Clejani la Antena 1.

Margherita, drogată la volan

La finalul lunii mai, Margherita de la Clejani a provocat un accident pe una din străzile din Capitală. Desigur, poliţiştii au testat-o pentru alcool şi droguri. Deşi tânăra a negat vehement consumul de substanţe interzise, rezultatele arată cu totul altceva. Cum a reacţionat Viorica la aflarea veştii.

Deşi la momentul accidentului, Margherita şi părinţii săi au negat că bruneta ar fi provocat accidentul din cauza folosirii substanţelor interzise, rezultatele analizelor arată contrariul.

“Margherita nu a plecat de la locul accidentului, a cooperat cu poliţia, presa. Nu avea de ce să plece de la locul accidentului. Nu am contestat nimic. Suntem în urmărirea penală, rămâne de lămurit ce substanţe a consumat. Substanţe de la farmacie a consumat şi o celebra sportivă, care a pierdut medalia din cauza unei vitamine, nu vorbim despre droguri”, declara Ioniţă de la Clejani atunci.

Viorica de la Clejani refuză să creadă că fiica sa a consumat droguri

Odată cu rezultatele pozitive, Margherita a intrat din nou în atenţia presei. Cu toate acestea, Viorica din Clejani continuă să fie alături de fiica sa. Mai mult, cântăreaţa refuză să accepte adevărul şi spune că motivul pentru care fiica sa este criticată e invidia.

Viorica de la Clejani a răbufnit! Reacția neașteptată a artistei, după ce s-a demonstrat că Margherita a condus drogată

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: