Redactia.ro
Home » Monden » Viorica de la Clejani, pe urmele fiicei sale. Vedeta, filmată cu o țigară suspectă

Viorica de la Clejani, pe urmele fiicei sale. Vedeta, filmată cu o țigară suspectă

Viorica de la Clejani, pe urmele fiicei sale (1)

Viorica și Ioniță de la Clejani și-a schimbat stilul muzical. Cei doi au scos o piesă în colaborare cu nimeni altul decât Macanache. Urmăritorii Clejanilor au rămas șocați de această schimbare. Ei bine, se pare că Viorica nu se oprește aici. Recent, aceasta a postat o filmare într-o ipostază inedită.

Viorica de la Clejani, pe urmele fiicei sale. Vedeta, filmată cu o țigară suspectă

Viorica și Ioniță de la Clejani pare că au succes pe plan profesional, deși în ceea ce privește viața privată, cei au cam avut probleme cu Margherita și Fulgy, cei doi copiii ai lor. Lăutarii au făcut o schimbare majoră pe plan muzical. Aceștia au scos o piesă în colaborare cu Macanache, care a făcut furori pe Youtube. Fanii artiștilor au rămas impresionați de melodia Reveneala.

Ei bine, Viorica se pare că este dornică să facă schimbări în viața ei. Recent, artista a postat pe rețelele de socializare o filmare în care apare într-o ipostază ciudată.

Viorica o ia pe urmele Margheritei?!

Viorica s-a filmat în timp ce trăgea dintr-o țigară suspectă, purtând o glugă pe cap, fiind în același timp acompaniată de ritmul melodiei sale lansată împreună cu Macanache. Urmăritorii artistei au rămas mască după ce au văzut filmarea, iar unii dintre ei au părut dezamăgiți de schimbarea vedetei. „Ați înnebunit de tot parcă nu vă mai recunosc. Înainte îmi plăcea foarte mult de voi, acum ați luat-o razna. Păcat!„, i-a comentat o tânără Vioricăi de la Clejani. La scurt timp, vedeta i-a răspuns la comentariu, cu versurile noii sale melodii. „Mi-am dat cu reveneală. Da-ți și tu 2 picături cinstite pe la ochi și pe la buze! Hai cu reveneala, hai că trece seara..„, a fost răspunsul Vioricăi de la Clejani.

În aceeași ipostază se filmează și fiica sa, Margherita de la o vreme încoace. Aceasta a fost implicată în mai multe scandaluri legate de droguri și de agresiune fizică. La începutul acestei veri, fiica Clejanilor a produs un accident rutier, aflându-se, sunt influența drogurilor. La scurt timp, aceasta ar fi agresat două angajate de la o companie de turism din centrul Vechi al Capitalei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: