Redactia.ro
Home » Monden » Ce părere are Zarug despre Nea Marin. „Un exponent al mitocăniei profunde”

Ce părere are Zarug despre Nea Marin. „Un exponent al mitocăniei profunde”

Ce părere are Zarug despre Nea Marin

Ce părere are Zarug despre Nea Marin. Concurentul de la Asia Express a reușit să-i cucerească pe telespectatori cu umorul său ieșit din comun. Zarug face echipă alături de Lorelai, iar împreună încearcă să facă față situațiilor șocante. Într-o emisiune online, Zarug a vorbit despre invitațiile pe care le-a primit la diferite emisiuni televizate. Designerul a vorbit despre emisiunea lui nea Mărin, exprimându-și opinia despre el în cel mai sincer mod.

Ce părere are Zarug despre Nea Marin. „Un exponent al mitocăniei profunde”

Ce părere are Zarug despre Nea Marin. Zarug se numără printre concurenții de la Asia Express, sezon 4. Aceasta face echipă cu Lorelai, iar împreună au reușit să-i cucerească pe telespectatorii show-ului cu umorul său. Pe numele său complet, Mihai Dan Zarug, a participat și la show-ul culinar Chefi la cuțite. Invitat în emisiunea online a Lorenei Buhnici, Zarug a vorbit despre experiențele sale din carieră, dar și despre faptul că a fost invitat la mai multe emisiuni televizate.

Printre acestea s-a numărat și emisiunea moderată de Nea Marin, de care designerul nu este prea încântat. Acesta l-a descris pe „tăticul” lui Vârciu ca fiind un „călușar”. De asemenea, creatorul de modă nu a fost de acord să meargă și să fie pus să facă curat în diferite locuri, sau să fie certat de Nea Marin. „Am fost chemat la o nenorocire cu un călușar care prezintă emisiunea. Un exponent al mitocăniei profunde, gen un fost călușar. Este ceva în care te duci și să te umilească unul, să strângi rahatul de la animale, ceva de genul ăsta. Nea Marin”, a spus Zarug.

Zarug are multe pasiuni

Concurentul numit și Papu de către apropiați, are cu adevărat farmecul lui și reușește să-i amuze pe oameni. Concurentul de la Asia Express a apărut în fața chefi-lor Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu pe tocuri, amuzându-i copios. Când a ajuns în fața juraților, creatorul de modă le-a spus că este pasionat de bucătărie. „Sunt designer, fac haine. Sunt o ființă paradoxală, care în proporții de 50% și-ar dori să se ascundă acum sub scaunul ăsta, iar cealaltă jumătate înclină spre exprimare. (…) Tata e pe jumătate armean, deci și eu am origini armenești.”, spunea la acea vreme Zarug.

Cu toate că acum este designer vestimentar, Zarug a studiat Dreptul, fiind îndemnat de părinți să aleagă o profesie în acest domeniu. Nu a fost să fie, așa că a devenit creator de modă. ”Când mi-am expus această idee părinților, maică-mea mi-a zis că o să mor de foame. Le-am golit frigiderele ca să-mi fac rezerve. Așa am ajuns să fac Facultatea de Drept și să o închei. Și să profesez 2 ani ca jurist până când am realizat că asta mă făcea extrem de nefericit. Cum mi-am dat seama că în viață ai două opțiuni, am ales să fac ce vreau.”, a spus el.

De asemenea, Zarug a urmat și un master în managementul afacerilor, pentru a se descurca mai bine cu afacerile pe care le are. A studiat știința dreptului la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și are un master în Administrarea Afacerilor, pe care l-a făcut la Paris.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: