Redactia.ro
Home » Monden » Cine e Zarug de la Asia Express și cu ce se ocupă

Cine e Zarug de la Asia Express și cu ce se ocupă

GALERIE FOTO (3) Cine e Zarug de la Asia Express și cu ce se ocupă

Cine e Zarug de la Asia Express și cu ce se ocupă. Zarug face echipă cu Lorelai Bratu la Asia Express, sezonul 4. Cu toate astea, puțini știu cu ce se ocupă în viața de zi cu zi și cine este el, de fapt. Zarug își va testa ambiția și curajul pe Drumul Împăraților.

Cine e Zarug de la Asia Express și cu ce se ocupă

Cine e Zarug de la Asia Express și cu ce se ocupă. Zarug, pe numele lui real Mihai Dan Zarug este cunoscut pe rețelele de socializare, unde are peste 7.000 de urmăritori. Acesta le prezintă internauților un stil de viață nonconformist. Zarug face parte din cei 18 concurenți de la Asia Express, sezonul 5, făcând echipă cu Lorelai. Cei doi vor merge pe Drumul Împăraților, înfruntând situații extreme.

Cu toate astea întrebarea care stă pe buzele tuturor de când s-a aflat cine concurează la Asia Express este legată de Zarug. Acestea este de profesie design vestimentar, fiind foarte cunoscut în mediul online. Se mândrește cu cariera sa în lumea modei, în ciuda faptului că nu este o figură populară în rândul vedetelor. În 2018, Zarug a fost concurent la Chefi la cuțite unde și-a testat abilitățile culinare. „Sunt designer, fac haine. Sunt o ființă paradoxală, care în proporții de 50% și-ar dori să se ascundă acum sub scaunul ăsta, iar cealaltă jumătate înclină spre exprimare. Singurul lucru pentru care nu am venit la această emisiune este frica de penibil. (…) Tata e pe jumătate armean, deci și eu am origini armenești„, povestea el la Chefi la cutite.

Zarug la Chefi la cutite

Designerul a povestit că primul său brand a fost dedicat bărbaților pentru că a vrut întotdeauna să fie diferit de ceilalți. Astfel, Zarug a creat un stil vestimentar total diferit, chiar dacă avea numai cliente de sex feminin. Din păcate, această idee nu a funcționat și a trebit să se adreseze direct femeilor. „La modă este pentru mine întotdeauna personalitatea și autenticul”, spunea acesta. Zarug mai are un talent artistic: muzica. Creatorul de modă s-a filmat în urmă cu ceva timp cântând câteva melodii.

Zarug vrea să își depășească limitele la Asia Express

Zarug a acceptat propunerea de la Asia Express, sezonul 4 pentru că vrea să încerce ceva nou și distractiv. De asemenea, acesta a recunoscut că dacă i se prezenta această propunere în urmă cu ceva vreme. Creatorul de modă este conștient că parcursul competiției nu va fi unul ușor, ci mai degrabă unul extrem de dificil, dar vrea să afle lucruri noi pe Drumul Împăraților.

Zarug va face echipă cu Lorelai Bratu, o tânără care este un model pentru multe femei din lume. Șatena vrea să le demonstreze tuturor că trăsăturile fizice nu au nicio legătură cu kilogramele în plus. „Mie încă nu-mi vine să cred că m-am înhămat la Asia Express. Acum puţin timp, mi-ar fi îngheţat sângele în vene la ideea că aş putea face asta, diferit de data asta e că, atunci când am primit propunerea, am ştiut din prima secundă că aş fi regretat să nu o trăiesc. Cred că va fi mega fun, psihotic şi pe alocuri înfricoşător, şi mai cred ca va fi the best middle life crisis ever., a declarat Zarug.

Zarug si Lorelai
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: