Redactia.ro
Home » Monden » Ce părerere are tatăl Anei Baniciu despre logodnicul său. Mircea Baniciu are o relație specială cu Edy Kovacs

Ce părerere are tatăl Anei Baniciu despre logodnicul său. Mircea Baniciu are o relație specială cu Edy Kovacs

Ana Baniciu trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, după ce a fost cerută în căsătorie de iubitul său, Edy Kovacs. După ce au anunțat logodna în mod public, tatăl artistei, Mircea Baniciu, a dezvăluit ce relație are cu viitorul său logodnic. Acesta provine dintr-o familie foarte bună, iar relația dintre părinții săi și fostul membru al trupei Pheonix este una cu adevărat specială.

Ana Baniciu și Edy Kovacs au anunțat când vor începe pregătirile de nuntă

Ana Baniciu și Edy Kovacs urmează să facă un pas foarte important împreună, iar recent artista a vorbit despre planurile lor de nuntă. S-au logodit în urmă cu câteva luni și sunt foarte fericiți, dar cei doi nu se grăbesc să ajungă în fața altarului.

Artista a vorbit recent despre acest subiect, mărturisind că își dorește o nuntă care să se desfășoare în condiții normale, fără să fie restricționată de măsurile epidemiologice impuse de Guvern. Astfel, a ales alături de partenerul său să organizeze totul atunci când acest lucru va fi posibil, iar între timp se va concentra tot mai mult pe carieră.

Ana vrea ca anul 2022 să fie unul foarte activ pentru ea din punct de vedere profesional, mai ales că are multe proiecte muzicale ce urmează să fie lansate. Totul este pregătit, așa că publicul său va avea parte cât de curând de câteva piese noi, la care tânăra artistă a lucrat în ultimul timp.

„Nunta o vom face când se va termina pandemia. Avem planuri în schimb pe carieră, dar eu vreau ca în anul 2022 să cânt foarte mult. Am făcut și piesele necesare”, a declarat Ana Baniciu, la Antena Stars.

Ce părerere are tatăl Anei Baniciu despre logodnicul său. Mircea Baniciu are o relație specială cu Edy Kovacs

Ana Baniciu și Edy Kovasc se bucură pe deplin de susținerea părinților în deciziile pe care le-au luat, iar familiile lor au devenit foarte apropiate. Mircea Baniciu a dezvăluit că este foarte fericit de relația pe care o are cu viitorul său ginere, dar și cu familia acestuia. Îl consideră pe bărbat potrivit pentru fiica sa, iar viitorii săi cuscrii sunt într-adevăr niște oameni deosebiți, cu care a creat o legătură specială.

Din informațiile disponibile în presă, se pare că părinții lui Edy sunt oameni de afaceri, care se bucură de multă prosperitate pe plan financiar. Au câteva restaurante în Oradea și Eforie Nord, iar în Capitală se ocupă de imobiliare.

„Am primit și eu vestea, mi-a trimis Ana fotografia, dar nu știam că deja a anunțat. Normal, sunt încântat, îmi place de Edy, este un băiat fain. I-am cunoscut și familia, anul acesta, dar am impresia că ne cunoaștem de multă vreme, avem chimie, avem pasiuni comune”, a declarat fostul membru al trupei Pheonix.

Cum își vor petrece Ana Baniciu și Edy Kovacs sărbătorile de iarnă

Pentru Ana Baniciu și Edy Kovacs, Crăciunul va reprezenta o perioadă în care vor fi mai mult pe drumuri. Pregătirile pentru sărbători au început deja în familia lor, iar ei urmează să petreacă aceste clipe alături de cei dragi. Își doresc să meargă la Oradea și la Budapesta, dar și la mama Anei, care îi așteaptă cu nerăbdare în aceste momente deosebite.

„Am cumpărat luminițe și tot feluri de lucruri de Crăciun. N-o să petrecem foarte mult timp de Crăciunul acesta, dar vreau să se simtă atmosfera. A venit Moșul, vine Moșul mereu. O să mergem la Oradea la părinții lui Edy, după o să mergem la Budapesta. O să mergem și la mama”, a dezvăluit artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: