Redactia.ro
Home » Horoscop » Ce parfum să porți ca să atragi norocul de partea ta în funcție de zodia pe care o ai

Ce parfum să porți ca să atragi norocul de partea ta în funcție de zodia pe care o ai

parfum zodie

Conform astrologiei, fiecare persoană are o floare norocoasă și un parfum care se potrivește cel mai bine cu personalitatea sa, în funcție de zodia pe care o are. Mai jos găsești o listă cu zodiacul florilor și parfumurilor asociate fiecărei zodii!

  • Berbec: flori de cireș, liliac și zambila; parfumuri cu note de grapefruit, bergamot și mentă.
  • Taur: trandafiri, lalele și orhidee; parfumuri cu note de vanilie, mosc și lemn de santal.
  • Gemeni: lavandă, iasomie și margarete; parfumuri cu note de citrice, mentă și chihlimbar.
  • Rac: crini, trandafiri și flori de cactus; parfumuri cu note de iasomie, lemn de santal și patchouli.
  • Leu: floarea-soarelui, garoafe și margarete; parfumuri cu note de portocală, vanilie și mosc.
  • Fecioară: margarete, garoafe și crizanteme; parfumuri cu note de lavandă, iasomie și mosc.
  • Balanță: trandafiri, frezii și crizanteme; parfumuri cu note de vanilie, lemn de santal și patchouli.
  • Scorpion: orhidee, garoafe și crini; parfumuri cu note de lemn de cedru, iasomie și chihlimbar.
  • Săgetător: garoafe, narcise și lavandă; parfumuri cu note de iasomie, vanilie și citrice.
  • Capricorn: ghiocei, crini și lalele; parfumuri cu note de bergamot, trandafiri și mosc.
  • Vărsător: iris, lalele și narcise; parfumuri cu note de mentă, lemn de cedru și iasomie.
  • Pești: lalele, frezii și liliac; parfumuri cu note de mosc, vanilie și lemn de santal

Berbec

Berbecul este o zodie de foc, asociată cu culorile roșu și galben, și este recunoscut pentru atitudinea sa de învingător. Aromele îndrăznețe și picante, precum cele de lămâie și santal, se potrivesc perfect personalității lor puternice. Uleiul de santal are proprietăți calmante și poate ajuta la liniștirea minții agitate a Berbecului, făcându-l un armonizant psihic excelent.

Taur

Taurul este o zodie de pământ, asociată cu culorile verzi și maro, care simbolizează stabilitatea și rezistența. Un parfum potrivit pentru Taur ar fi cel de lavandă și patchouli. Lavanda poate ajuta la calmararea ieșirilor nervoase, în timp ce uleiul de patchouli are proprietăți tonice și afrodisiace, fiind un parfum pământesc și seducător. De asemenea, este interesant de știut că patchouli este asociat și cu atragerea banilor, datorită proprietăților sale de a intensifica energia financiară.

Gemeni

Gemenii sunt o zodie de aer, asociată cu imaginația și libertatea, simbolizate prin adierea vântului. Acești nativi se simt confortabil cu parfumuri florale și proaspete. Combinația de ulei de vetiver poate fi benefică pentru a-i ajuta să se conecteze cu corpul lor și sexualitatea. Uleiul de vetiver este un stimulent pentru sistemul imunitar și are proprietăți antiseptice și afrodisiace. Pentru a adăuga o notă de prospețime și inspirație, se poate combina cu lămâie. Este de evitat folosirea pelinului, bradului și levănțicii, deoarece acestea pot rezolva unele probleme delicate, dar pot cauza rapid oboseală.

Rac

Uleiul de lămâie este benefic pentru această zodie deoarece îmbunătățește concentrarea, ajută la clarificarea ideilor și la luarea rapidă a deciziilor, eliminând confuzia și îngrijorarea.

Leu

Persoanele născute sub semnul zodiei de foc sunt asociate cu culorile auriu și portocaliu. Pentru a-și păstra energia, aceștia preferă parfumurile cu ulei de mentă, care are proprietăți energizante. Lavanda, cu proprietățile sale de calmare a stresului, este de asemenea preferată de aceștia, împreună cu santalul, care ajută la recunoașterea meritelor în afaceri și adaugă o notă de noutate în relațiile sexuale, ce sunt foarte importante pentru nativii Leu.

Fecioară

Fecioara este o zodie de pământ puternic influențată de relațiile cu cei din jur. Tămâia este o alegere ideală de parfum, protejând fericirea familială și aducând succes în dragoste. Un strop de pelin poate ajuta la evitarea depresiei, o problemă frecventă pentru această zodie.

Balanță

Această persoană are o sensibilitate crescută la mirosuri și are nevoie de anumite arome pentru a-și îmbunătăți concentrarea și a lua decizii rapide, cum ar fi lămâia. De asemenea, pentru a-și menține echilibrul și armonia, este recomandat să folosească ulei de patchouli. Pentru a se proteja de ghinion și deochi, tămâia este un alegere excelentă.

Scorpion

Pentru această zodie de apă, este recomandat să folosească lavandă pentru a lua decizii corecte și geranium, uleiul esențial cu cea mai mare putere de echilibrare. Geraniumul (cunoscut și sub numele de mușcată) încurajează comunicarea și relaxează tensiunea nervoasă. În cantități mici, calmează sistemul nervos, iar în cantități mai mari poate stimula.

Săgetător

Săgetătorul este o zodie de foc care se simte în largul ei cu aromele orientale. Mirosurile care o ajută să-și calmeze emoțiile sunt cele de pelin, lavandă, ienupăr și rozmarin, combinate cu un strop de santal și cuișoare pentru a aduce succesul în viață. Uleiul esențial de cuișoare este un puternic stimulent motivant la toate nivelurile: fizic, mental, emoțional și spiritual.

Capricorn

Capricornul este o persoană născută sub semnul de pământ care se simte bine în preajma parfumurilor florale și vegetale, precum amestecul de rozmarin, care îi amplifică puterea de convingere, și mirtul, care îi revigorează spiritul și îi deschide sufletul.

Vărsător

Pentru acest semn de aer, aromele preferate sunt cele proaspete și ușoare, precum rozmarinul care aduce putere și protecție, și santalul care aduce succes atât în viața de familie, cât și în afaceri. Aceste arome sunt de asemenea cunoscute pentru a provoca o explozie de pasiune în viața personală. Ocazional, levănțica este utilă pentru a aduce liniște și echilibru.

Pești

Persoanele născute sub semnul apei, Peștii asociază succesul lor cu capacitatea de a lupta împotriva curentului dominant, iar tămâia și santalul contribuie la fericirea lor. Lavanda poate fi de ajutor în rezolvarea problemelor, iar rozmarinul poate ajuta la evitarea greșelilor frecvente în viață. Acești nativi se simt atrași de aromele ușoare și proaspete.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: