Redactia.ro
Home » Monden » Ce parteneră din showbizul românesc a avut Iancu Sterp la botezul nepotului lui

Ce parteneră din showbizul românesc a avut Iancu Sterp la botezul nepotului lui

Botezul micuțului Milan, fiul lui Culiță Sterp, adus pe lume de Daniela Iliescu, a adus la un loc vedete mai ceva ca la un eveniment monden. Însă toată lumea a fost surprinsă cine a fost partenera din showbizul românesc lui Iancu Sterp la botezul nepotului lui! Puțini s-ar fi așteptat să-i vadă împreună!

Culiță Sterp a făcut mare petrecere pentru micuțul Milan, băiețelul adus pe lume de iubita sa Daniela Iliescu! Și cum era de așteptat, familia i-a fost aproape la fericitul eveniment, pe lângă toți prietenii artistului. Iar fratele lui Culiță Sterp nu a trecut neobservat prin peisaj! Mai ales, când toată lumea a văzut ce parteneră din showbizul românesc a avut Iancu Sterp la botezul nepotului său!

Ce parteneră a avut Iancu Sterp la botezul nepotului lui

Într-un video extrem de apreciat pe rețelele de socializare, cei doi parteneri puși pe distracție!
“Seara asta nu se uită !😱🔥 “, este mesajul postat la imaginile în care apar Iancu Sterp și Irisha, nimeni alta decât cea alături de care fratele său mai mare, Culiță Sterp, a participat la Survivor, fiind la rândul ei una dintre “Faimoase”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sterp Iancu (@sterp_iancu_98)

Fanii au reacționat imediat după ce au văzut-o pe partenera lui Iancu Sterp!
“Superbi❤️❤️”, “Iancule,vezi ca îți stă cam bine cu Irisha 🔥”, “Îți cam place de ea 😁😂”, “Irisha e peste tot, parca s au terminat fetele din România ne au invadat moldovencele de peste Prut”, sunt doar unele dintre comentariile după ce Iancu Sterp a postat imaginile.

Irisha a postat și câteva poze cu alți concurenți de la Survivor care au fost invitați și au luat parte la botezul lui Milan, fiul lui Culiță Sterp. Printre aceștia au fost nu doar “Faimoși”, ci și Războinici.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de IRINA CEBAN (@irishaofficial)

Într-o poză alături de Culiță Sterp, Irisha apare și alături de Cucu, dar și Marilena și Sorin din tabăra Războinicilor, care se pare că au rămas în relații bune cu tatăl lui Milan, cel cu care s-au “luptat” în Jungla Dominicană.

Într-o altă poză postată de Irisha, fosta concurentă de la Survivor România a apărut alături de Teo Rose.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: