Redactia.ro
Home » Știri » Ce pensie a avut Nelu Ploieșteanu, după mai bine de cinci decenii pe scenă

Ce pensie a avut Nelu Ploieșteanu, după mai bine de cinci decenii pe scenă

Nelu Ploieșteanu a fost unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de muzică lăutărească din România, însuflețind mai bine de cinci decenii pe scenă petrecerile la care artistul ajungea să cânte. Însă chiar dacă reușea să aducă atâta voie bună, răsplata nu a fost pe măsura talentului său incontestabil. Iată ce pensie avea Nelu Ploieșteanu.

În această dimineață s-a stins unul dintre cei mai iubiți cântăreți de muzică lăutărească ai României. Nelu Ploieșteanu a murit la 70 de ani, după o perioadă chinuitoare din cauza virusului ucigaș Covid 19.

Ce pensie a avut Nelu Ploieșteanu

Despre îndrăgitul artist s-a știut mereu că a trecut prin mari greutăți. Însă este incredibil ce pensie a avut Nelu Ploieșteanu, o sumă cu care nu mulți români ar reuși să trăiască de la lună la lună, după peste cinci decenii pe scenă.

În urmă cu ceva timp, Nelu Ploieșteanu a mărturisit că primește o pensie în valoare de 800 de lei, după 55 de ani de muncă.

”În București nu mai am ce face, m-am mutat aici, cu soția, cânt la un local, de doi ani, este un loc de muncă sigur, nu-s probleme mari pe aici cu pandemia. Cânt zilnic, de la orele 18.00 la 20.00, merge bine, sunt mulțumit, Doamne-ajută! Aș muri de foame, vai de capul nostru, dacă n-aș cânta în local! Primesc o pensie de doar 800 de lei, după 55 de ani de muncă, pensii mici au și colegele mele, solistele Maria Dragomiroiu  (n.r.- ea a declarat că primește 1.200 de lei) și Maria Cârneci”, a spus artistul, pentru Impact.ro.

Nelu Ploieșteanu a murit la 70 de ani, infectat cu Covid

Vestea tristă a zilei este că Nelu Ploieșteanu a murit, după o perioadă de mai multe zile în care a fost intubate, fiind internat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București. Artistul a avut plămânii afectați în proporție de 70%.

Ulterior, s-a aflat că artistul a refuzat internarea în spital. Medicii ar fi vrut să-l trimită și la o analiză la computer tomograf, însă artistul a refuzat. Așa se face că a ieșit din spital pe semnătură.

Acasă, starea marelui artist s-a agravat rapid. Îndrăgitul cântăreț de muzică lăutărească a ajuns din nou pe mâna medicilor, după ce ar fi avut probleme tot mai acute de respirație, se sufoca și nu mai putea să respire.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: