Redactia.ro
Home » Monden » Ce pensie are Cristian Țânțăreanu! La cine ajung banii primiți de omul de afaceri

Ce pensie are Cristian Țânțăreanu! La cine ajung banii primiți de omul de afaceri

Ce pensie are Cristian Țânțăreanu! La cine ajung banii primiți de omul de afaceri

Ce pensie are Cristian Țânțăreanu! Cunoscutul om de afaceri a vorbit despre banii pe care îi primește lunar și mai ales la cine ajunge pensia pentru care a muncit atât de mult. 

Ce pensie are Cristian Țânțăreanu

Cristian Țânțăreanu este un cunoscut om de afaceri, care a spus întotdeauna totul direct, nu s-a ferit și nu l-a interesat că ar putea fi judecat de alții. Acesta a trecut prin clipe cumplite atunci când a fost diagnosticat cu cancer, însă a reușit să facă față bolii și să mai câștige câțiva ani de viață. Acum, afaceristul a mărturisit ce pensie are și la cine merg banii. De asemenea, el a mai povestit cum se desfășoară o zi de muncă din viața lui.

”Am 14 milioane de lei vechi. Atât e pensia mea. Dar, pensia mi-o ridică o nepoată. I-am dat-o ei. Banii se duc la ea. Eu vin din șantier acum. Am 70 de oameni care muncesc și trebuie să-i supraveghez. Ce să le fac, eu le-am spus să stea acasă, dar au spus că n-au ce să mănânce. Dacă asta-i viața, ce putem să facem?! Eu respect normele de igienă, mă spăl pe mâini, stau în casă, mă uit la tv și am rărit vizitele”, a dezvăluit Cristian Țânțăreanu. 

În urmă cu 4 ani, Cristian Țânțăreanu a fost diagnosticat cu cancer. Acesta a luat în calcul toate variantele, și și-a făcut atunci testamentul, doarece nu ar fi dorit ca familia să treacă prin certuri din cauza banilor și bunurilor moștenite. Din fericire, boala nu a recidivat, însă afaceristul a lăsat testamentul, nu l-a anulat, scrie cancan.ro.

Am facut testamentul pe vremea când eram bolnav, le-am împărțit averea tuturor. Acum sunt un om sărac, nu mai am niciun ban. Ce am avut eu le-am împărțit lor. Cancerul ăla vrei să spui că e problemă? Atunci mi-am aranjat testamentul ca să nu se omoare ăştia între ei, crezând că mă duc”, a povestit Țânțăreanu.

Care este cea mai mare dorință a lui Cristian Țânțăreanu

Cristian Țânțăreanu este unul dintre cei mai carismatici oameni de afaceri. Acesta a avut mereu glumele la ei și a știut să se bucure de viață din plin. Atunci când a împlinit vârsta de 76 de ani, afaceristul a declarat că are o dorință mai aparte. Vrea să aibă două-trei iubite acum, pentru că, zice el, vârsta își spune cuvântul.

”M-am hotărât să am două iubite… Două iubite, maximum trei. Că nu mă mai țin puterile. Ce le trebuie lor îmi trebuie și mie”, a spus Tânțăreanu.

De asemenea, acesta a precizat că nu este vorba de niciun divorț, așa cum se zvonește în ultima perioadă. Afaceristul susține că dacă nu era soția lui, era de mult mort.

”După 40 de ani nu m-am certat niciodată cu soția mea! Dacă nu era ea, eram de mult mort. M-a dus cu forța la medic”, a povestit miliardarul, care a făcut și o glumă imediat după: ”Cu toate că acum vrea să scape de mine, că are și ea pe cineva…”. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: