Redactia.ro
Home » Monden » Unde a dispărut milionarul Cristian Țânțăreanu, regele petrecerilor cu femei. ”Mă pregătesc de ultimul drum…”

Unde a dispărut milionarul Cristian Țânțăreanu, regele petrecerilor cu femei. ”Mă pregătesc de ultimul drum…”

Milionarul Cristian Țânțăreanu, în vârstă de 76 de ani, nu renunță nicio secundă la muncă. Milionarul a făcut declarații despre construcția pe care o are de ridicat, dar și despre problemele de sănătate pe care le are în acest moment. 

 

Cristian Țânțăreanu, probleme de sănătate

Milionarul care a trăit o viață ca-n filme, a ajuns să fie de nerecunoscut. Țânțăreanu mergea, în urmă cu ceva vreme, la doctor pentru a trata problemele pe care le avea cu spatele. Milionarul nu a mai apărut în lumina reflectoarelor și nici în cadrul emisiunilor, alegând să trăiască liniștit.

Anul trecut, în preajma sărbătorilor, milionarul a primit recomandarea medicului de a nu face abuzuri pentru ,,a prinde Crăciunul ”. Țânțăreanu spunea că se simte bine și că a slăbit în jur de 15 kilograme, la acea vreme, dar apoi s-a îngrășat.

Doctorul a spus că, dacă o să am grijă şi n-o să fac abuzuri, s-ar putea să prind Crăciunul. Sunt bine cu sănătatea, am slăbit 15 kilograme, dar am pus nouă înapoi. Mă pregătesc de ultimul drum… de acasă, la Bellu, a declarat Țânțăreanu în 2019, pentru Antena Stars.

Țânțăreanu a trecut prin momente extrem de grele. Acesta fusese diagnosticat în anul 2011 și cu cancer la clon, care a recidivat după câțiva ani.

Milionarul tratează cu umor situația în care se află și pare lipsit de griji. „Mă pregătesc pentru Bellu, nu aţi văzut că scria mare? Anunţ devastator! Mă pregătesc pentru Bellu. Trăim, supravieţuim… Acum mă chinui să beau o băutură răcoritoare în loc de ţuică sau de o vodkă“, a mai sous milionarul.

Petrecărețul milionar făcea o mărturisire incredibilă, în urmă cu un an. Cristian Țânțăreanu ar fi divorțat și s-ar fi afișat la brațul unei iubite sub vârsta de 30 de ani.

E o despărțire amiabilă, la notar. Ne-am despărțit. Acum, cu noua logodnică… ce, nu mă credeți că ne-am despărțit? Cine are, să-i trăiască, cine nu, să nu-și dorească! Dacă o vezi pe următoarea… (…) Filipineze, niciodată! Doar thailandeze! E mare diferență. Ce glumă, e declarația mea! Acum 6 luni, când am început noua relație, m-am gândit că e păcat să mor și să nu mă bucur și eu de viață. (…) Aș fi vrut să mor, dar nu vezi că nu am timp, ce e aici pe capul meu? (n.r. live de pe șantier, la construcție). Vă invit la nuntă, la anul în vară, sper să reușesc. Are sub 30 de ani”, spunea Cristian Țânțăreanu, anul trecut, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

 

Ce venituri are milionarul

 

Cristian Țânțăreanu este unul dintre oamenii de afaceri care au avut un succes răsunător în România. Milionarul duce o viață liniștită în ”Paradisul Verde”, la vârsta de 76 de ani. Mai mult, pe lângă averea pe care a strâns-o de-a lungul timpului, Țânțăreanu primește pensie și de la statul român.

Regele petrecerilor ar fi avut în conturi sume fabuloase. Cu toate acestea, milionarul primește de la stat suma de 1400 de lei, pe care i-o dă nepoatei sale.

Am 14 milioane de lei vechi. Atât e pensia mea. Dar, pensia mi-o ridică o nepoată. I-am dat-o ei. Banii se duc la ea”, mărturisea Țânțăreanu, în urmă cu câțiva ani.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: