Redactia.ro
Home » Monden » Ce pensie are fostul socru al lui Adrian Mutu. Tatăl frumoasei Consuelo încasează lunar o sumă exorbitantă

Ce pensie are fostul socru al lui Adrian Mutu. Tatăl frumoasei Consuelo încasează lunar o sumă exorbitantă

GALERIE FOTO (2)

Este mare scandal în Republica Domninicană din cauza fostului socru a lui Adrian Mutu. Tatăl superbei Consuelo, pe numele lui Leonardo Matos Berrido, este bărbatul cu cea mai mare pensie din țara sa. El încasează lunar o sumă dublă față de președintele țării sale.

Ce pensie are fostul socru al lui Adrian Mutu

Tatăl superbei Consuelo, pe numele lui Leonardo Matos Berrido este unul dintre cei ami bogați oameni din Republica Dominicană. Bărbatul a ocupat funcții importante în stat. Acesta a avut grijă încă de pe vremea când muncea în slujba statului să își facă pensionarea un vis frumos, drept pentru care a emis un act prin care și-a făcut o pensie exorbitantă.

Fostul socru al lui Adrian Mutu a ocupat mulți ani funcția de Președinte General al Băncii Naționale pentru Locuințe și a fost de asemenea și președinte al Bursei de Valori. Aceasta este acuzat că a aprobat o rezoluție pe vremea când încă era în post prin care și-a mărit propriul salariu și prin care angajații cu funcții înalte pot ieși la pensie începând cu 45 de ani, cu un plan de beneficii impresionant. În ultima săptămână de muncă, fostul socru al lui Adrian Mutu și-ar fi stabilit legal și în acte o pensie în valoare de 953.750 de pesos dominicani, adică aproape 15.000 de euro.

Leonardo Matos Berrido, fostul socru al lui Adrian Mutu a fost câțiva ani după pensionare în continuare și președinte al Ligii Naționale de Baseball de unde s-a retras în 2017 de unde a câștigat 13 milioane de pesos, aproximativ 200,000 de euro.

Ce declara oficialii din Republica Dominicană

Un alt sector care produce pierderi masive la bugetul de stat este acela al pensiilor mari pe care foști oficiali ai statului le încasează și vorbim aici de oameni care nu merită acești bani pentru că nu au contribuit. Sunt mii de cazuri, însă merită menționat cazul pefect al al lui Leonardo Matos Berrido, care primește circa un milion de pesos pe lună, adică de două ori mai mult decât salariul președintelui republicii, care ste de 450.000 de pesos.„,a fost declarația lui Miguel Espailat, politician și analist.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: