Redactia.ro
Home » Monden » Toata lumea îl știe pe Adrian Mutu, dar știi cat de frumoasa e fiica sa? Cum arata Maya la 13 ani

Toata lumea îl știe pe Adrian Mutu, dar știi cat de frumoasa e fiica sa? Cum arata Maya la 13 ani

GALERIE FOTO (2)

Adrian Mutu nu este doar un fotbalist de top, ci și un adevărat amorez, drept dovada fiind cele 3 mariaje pe care le-a avut până acum. Fotbalistul a fost căsătorit în tinereșe cu Alexandra Dinu. Frumoasa blondină i-a dăruit un băiat pe nume Mario, care acum este un bărbat în toată firea.

Ce-a de-a doua poveste de dragoste pe care Adrian Mutu a trăit-o a fost cu Consuelo Matos Gómez între 2005 și 2013. În urma căsniciei cu frumoasa Consuelo fotbalistul are două fetițe superbe pe nume Maya și Adriana.

În anul 2015. Adrian Mutu pare să-și fi găsit linștea si adevărata iubire în brațele Sandrei Bachici. Cei doi au împreună un băiețel pe nume Tiago.

Cu toate că frumoasa Consuelo a preferat să nu mai fie în lumina reflectoarelor, se pare că fetițelei ei au lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Recent chiar „Briliantul” a distribuit o fotografie cu fetița sa Maya, care ce să vezi, a împlinit deja 13 ani și e o adolescentă superbă.

Adrian Mutu i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale Maya chiar de ziua ei

Adrian Mutu este un tată împlinit, cu patru copii superbi. Ieri a fost o zi foarte specială pentru el, deoarece fiica sa Maya, din a doua sa căsătorie cu frumoasa Consuelo, a împlinit frumoasa vârstă de 13 ani. Briliantul nu s-a sfiit să îî facă o urare emoționantă prin care să îi transmită ce sentimente are în suflet pentru ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adrian Mutu (@adrian10mutu)

Happy birthday mi amor ♥️„, a scris Adi Mutu în descrierea fotografiei, care se traduce „La mulți ani iubirea mea„. Frumoasa Maya este îmbrăcată într-un costum de baie care o avantajează, adolescenta moștenind corpul de invidiat al mamei ei, o pereche de ochelari de soare și o pălărie.

Fotografia a starnit un val de reacții, adunând 3000 de like-uri și multe comenatrii în care Maya primeste cele mai frumoase urări. Printre cei care i-au transmis gâdnuri bune Mayei s-au numărat Sandra Mutu, actuala soție a tatălui ei care i-a transmis „La mulți ani prințeso! Te iubesc„, dar și mama Briliantului i-a transmis nepoatei un mesaj „Sa-ti traiasca! frumoasa mea nepoata 💕💕💕„.

Adrian Mutu are o relație foarte apropiată cu toți cei 4 copii ai săi. Mai ales de când Mario s-a mutat la București, tatăl său nu ratează nicio ocazie să petreacă cât mai mult timp cu fiul său, dovadă fiind postările din mediul online.

Cu toate că Mutu a divorțat de Cnsuelo, focoasa brunetă din Republica Dominicană, acesta are o relație foarte bună cu aceasta de dragul fetelor. Ba chiar de câteva ori Adrian Mutu s-a dus în Republica Dominicană alături de actuala sa soție Sandra, pentru a petrece timp cu fiicele sale din a doua căsătorie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini