Redactia.ro
Home » Monden » Părinții lui Adrian Mutu, decizie radicală! Gestul care l-a surprins pe selecționer

Părinții lui Adrian Mutu, decizie radicală! Gestul care l-a surprins pe selecționer

Adrian Mutu, Adrian Mutu părinți, naționala României

Părinții lui Adrian Mutu au luat o decizie care l-a surprins pe fostul internațional. Au vândut tot ce aveau în Pitești.

La începutul anului, potrivit playsport.ro, părinții lui Adrian Mutu au decis să vândă tot ce aveau în Pitești pentru a se putea muta în București. De mai mult timp aceștia își doreau să fie alături de fiul lor, dar și de fiica, Laura, așa că și-au cumpărat o locuință foarte aproape de cea a lui Adrian Mutu. Astfel, bunicii pot fi aproape și de Tiago, cel mai mic dintre copiii lui Mutu. Gestul l-a impresionat pe fostul fotbalist, care nu se aștepta la acest lucru.
Se știe că mereu, selecționerul naționalei U21 a fost foarte apropiat de mama sa, Rodica. Aceasta i-a fost alături și l-a sfătuit întotdeauna, iar Mutu a ascultat-o mereu.

“Visul lui este să antreneze la Fiorentina, echipa unde s-a simțit cel mai iubit și cel mai bine primit. El are acum o dorință mult mai mare, o ambiție să-și depășească performanțele ca jucător cu cele de antrenor și muncește mult pentru asta”, declara în urmă cu ceva vreme, mama selecționerului.

În urmă cu ceva ani, Mutu a povestit o întâmplare amuzantă cu mama sa. În acel moment, fostul internațional juca în Italia.

“A venit să mă vadă la un meci cu Modena. Eu jucam la Parma. Mama era cu un prieten, Alin. Și el stătea în stânga ei, în prima repriză. În a doua repriză s-a dus în dreapta ei. Și mama nu a văzut. În minutul 50, când am dat gol, mama s-a întors și a vrut să facă o glumă cu Alin, să-i dea o palmă peste cap. Și l-a lovit pe italian. Se uită ăla… Ea era nedumerită. Și Alin zicea: «E mama lui Mutu, e mama lui Mutu»!”, a declarat Mutu.

Mutu, selecționerul Naționalei României?

Adrian Mutu ar putea deveni selecționerul naționalei. După ce tricolorii au pierdut meciul Armenia, Mirel Rădoi pare a fi în pericol. Șefii FRF ar avea mai multe variante, Gică Hagi, Dan Petrescu, Cosmin Olăroiu, Marius Şumudică, Răzvan Lucescu dar și Adrian Mutu, care în prezent este selecționerul naționalei U21. Este totuși posibil ca șefii FRF să dorească un selecționer cu o experiență mai mare decât cea a “Briliantului”. Este foarte posibil ca cel ales să fie Gică Hagi.

„Eu mai am două dorințe. Să ajung să antrenez o echipă puternică de club sau o națională. De ce naționalitate, încă nu știu. Sunt două provocări. Vom vedea dacă e bine sau nu. Nu e de șansă, am cele două dorințe. O să mă duc la cine o să mă cheme. Nu știu dacă voi mai avea cel mai mare succes, dar vreau.”, spunea, “Regele”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: