Redactia.ro
Home » Sport » Germania U21 – România U21 0-0! Tricolorii, eliminați de la EURO!

Germania U21 – România U21 0-0! Tricolorii, eliminați de la EURO!

EURO 2021, România U21, naționala României eliminată

Naționala României U21 a terminat neînvinsă grupa la Euro 2021, dar a fost eliminată. Tricolorii nu au reușit să câștige meciul cu Germania U21 și au ratat calificarea în sferturile de finală ale EURO 2021.

Echipa condusă de Adrian Mutu a fost eliminată de la turneul final, după ce a remizat scor 0-0 cu Germania, iar în celălalt meci al grupei Olanda U21 a câștigat, scor 6-1, partida cu Ungaria U21.
Cu Marin și Ganea suspendați, Mutu a fost obligat să schimbe primul “11”pentru meciul din această seară. În primele minute românii au avut două ocazii, prin Denis Ciobotariu și Alex Mățan. A venit apoi rândul nemților care au ratat mai multe șanse de a deschide scorul. În partea a doua ambele echipe au avut ocazii la poartă.
Germania a obținut un penalty, după un henț al lui Răzvan Oaidă, dar Nmecha a luat la țintă stâlpul porții lui Andrei Vlad. Au mai urmat alte ocazii pentru Germania, dar scorul a rămas 0-0. În celălalt meci al grupei, Olanda a învins Ungaria cu 6-1 și a câștigat grupa, tot cu cinci puncte, la fel ca Germania, ocupanta poziției secunde.

Reacția nemților după meciul cu România

România U21 nu a pierdut niciun meci la Euro, totuși a plecat acasă din cauza golaverajului.

„Un punct, suficient! Respirați adânc. Echipa noastră U21 se califică în sferturile Campionatului European. 0-0 contra României în al treilea meci din grupă. E de ajuns pentru echipa lui Stefan Kuntz pentru a avansa, dar nu putea fi mai strâns de atât…
Germania, Olanda (6-1 contra Ungariei, în celălalt meci) și România au încheiat cu 5 puncte. La Campionatul European, doar clasamentul în trei contează în acest caz. Olanda a înscris un gol mai mult decât noi în aceste dueluri, astfel că termină pe primul loc. În ceea ce privește Germania și România, comparație se face la golaveraj, care e în favoarea noastră”, au scris cei de la Bild.

România U21 la EURO 2021
România – Olanda 1-1
România – Ungaria 2-1
România – Germania 0-0

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: