Redactia.ro
Home » Sport » România U21 – Olanda U21 1-1, la Euro 2021 U21!

România U21 – Olanda U21 1-1, la Euro 2021 U21!

Euro 2021 U21, România, Olanda

Naționala României a terminat la egalitate, scor 1-1 primul meci disputat la Euro 2021 U21, în compania Olandei. În celălalt meci al grupei A, Germania U21 a făcut instrucție cu țara gazdă, Ungaria U 21 pe care a învins-o cu 3-0.

“La realitatea din teren cred că meritam mai mult. Sper ca băieții să aibă încredere în valoarea lor la următorul meci. Nu am venit aici în vacanță, chiar dacă suntem cotați cu șansa a treia trebuie să punem probleme oricui. Meciul se câștigă pe teren”, a declarat Adrian Mutu, după meci la conferința de presă.

Cei care au marcat primii au fost olandezii. Tricolorii au egalat în minutul 20 prin Andrei Ciobanu (23 de ani), care a reușit o super execuție. Și jurnaliștii olandezi au fost impresionați după reușita tânărului jucător.

”Ce goool! Andrei Ciobanu (23 de ani) a adus egalarea pentru România U21, printr-o execuţie absolut senzaţională!”, au scris cei de la Express Football.

”Andrei Ciobanu a șutat strălucitor, dintr-o lovitură liberă iar portarul Kjell Scherpen n-a avut nicio șansă”, au titrat cei de la Voetbal Internațional

Până la pauză, olandezii au presat, așa cum au făcut toată repriza, dar elevii lui Mutu au reușit să reziste. În partea a doua, românii au avut posesie au dominat și au avut și multe ocazii Același Ciobanu putea înscrie golul victoriei în prelungirile meciului. A șutat, pe reluare, din interiorul careului, dar Scherpen a boxat peste transversală.
În următorul meci România va întâlni Ungaria.

Germania U21 – Ungaria U21, 3-0

În celălalt meci al grupei A, Germania a zdrobit Ungaria cu scorul de 3-0. Toate golurile au fost marcate în repriza a doua. Nmecha a deschis scorul în minutul 61, iar apoi Baku a reușit o dublă în minutele 66 și 73. La final, raportul ocaziilor a fost 20-2 în dreptul nemților.
După acest rezultat, nemții ocupă primul loc în grupă cu trei puncte, urmată de Olanda și România.

Programul României U21 la Euro 2021
24 martie, 22:00: România – Țările de Jos (Olanda)
27 martie, 19:00: Ungaria – România
30 martie, 19:00: Germania – România


Grupele EURO 2021

Grupa A: Ungaria, Germania, ROMÂNIA, Olanda
Grupa B: Slovenia, Spania, Cehia, Italia
Grupa C: Rusia, Islanda, Franța, Danemarca
Grupa D: Portugalia, Croația, Anglia, Elveția

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: