Redactia.ro
Home » Sport » România U21 – Olanda U21 Live Stream Online în faza grupelor Campionatului European

România U21 – Olanda U21 Live Stream Online în faza grupelor Campionatului European

EURO U21, naționala României, Adrian Mutu, Olanda

România U21 debutează în această seară la Campionatul European de tineret, împotriva Țărilor de Jos (Olanda). Turneul final are loc în Ungaria și Slovenia.
Meciul poate fi urmărit Live Stream pe TVR și TVR HD.
Tricolorii s-au calificat la turneul final pentru a doua oară consecutiv, după ce în 2019 au jucat în Italia. Atunci naționala U21 pregătită de Mirel Rădoi a ajuns până în semifinale, unde a pierdut în fața Germaniei.
Cu Adrian Mutu pe bancă, România U21 a ajuns la CE 2021, după ce a încheiat pe unul dintre cele mai bune locuri secunde în preliminarii. Adversara noastră de azi a câștigat grupa 7 de calificare, unde a înregistrat o singură înfrângere în 10 jocuri. Cele două echipe se întâlnesc pentru a patra oară într-un turneu oficial. Ultima întâlnire dintre cele două selecționate a avut loc în 2006. Atunci ambele echipe au reușit câte un 2-0 acasă.
România U21- Olanda U21 este meciul de inaugurare pentru Bozsik Arena, noul stadion al celor de la Honved, pentru care au plătit 40 de milioane de euro.

„Băieții sunt pregătiți, sunt motivați, își dau seama de importanța acestui turneu. Le-am zis să nu fie timorați și să îmbrățișeze presiunea. Vom da totul pe teren. Nu e ușor pentru că au presiunea de la ultimul rezultat de la turneul final. Le-am explicat că nu trebuie să se compare cu acea generație și că pot avea parcursul lor.
Olanda este o echipă puternică, care marchează ușor. Are jucători importanți, care pot face diferența. E o echipă redutabilă, dar și noi suntem buni. Nu ne este teamă. Olanda are prima șansă, dar îi vom face viața grea. Am încredere în băieți”, a declarat Adrian Mutu la conferințe de presă.

Echipe probabile:

ROMÂNIA U21: 1. A. Vlad – 16. Haruț, 15. Chindriș, 4. Pașcanu, 2. Boboc – 22. Olaru, 8. M. Marin, 11. A. Ciobanu – 10. Moruțan, 9. G. Ganea, 20. Mățan
REZERVE: Aioani, Eșanu, Ciobotariu, Drăgușin, Vlădoiu, Opruț, Oaidă, Dulca, Itu, Cîmpanu, Oct. Popescu, Ad. Petre
SELECȚIONER: Adrian Mutu

OLANDA U21: 1. Scherpen – 2. Zeefuik, 3. Schuurs, 12. Teze, 5. Bakker – 10. De Wit, 8. Koopmeiners, 22. Reis – 21. Dilrosun, 9. Boadu, 7. J. Kluivert
REZERVE: Bijlow, Paes, Botman, Doekhi, Malacia, Geertruida, Kadioglu, Gakpo, Ekkelenkamp, Harroui, Lang, Brobbey
SELECȚIONER: Erwin van de Looi
Stadion: Bozsik Arena (Budapesta, Ungaria)
Arbitru: Sandro Scharer

Programul României la Campionatul European U21:
AZI: ROMÂNIA – Țările de Jos (22:00)
27 martie 2021: Ungaria – ROMÂNIA (19:00)
30 martie 2021: Germania – ROMÂNIA (19:00)

Lotul României U21 pentru Campionatul European:
PORTARI: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Târgoviște), Mihai Eșanu (Dinamo București)
FUNDAȘI: Ștefan Vlădoiu (Universitatea Craiova), Denis Haruț (FCSB), Alexandru Pașcanu (Ponferradina/Spania), Andrei Chindriș (FC Botoșani), Denis Ciobotariu (CFR Cluj), Radu Drăgușin (Juventus/Italia), Raul Opruț (AFC Hermannstadt), Radu Boboc (FC Viitorul)
MIJLOCAȘI: Marius Marin (AC Pisa/Italia), Marco Dulca (Chindia Târgoviște), Răzvan Oaidă (FCSB), Cătălin Itu (CFR Cluj), Darius Olaru (FCSB), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Olimpiu Moruțan (FCSB), Octavian Popescu (FCSB), Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), Alexandru Mățan (Columbus Crew/SUA)
ATACANȚI: George Ganea (FC Viitorul), Adrian Petre (UTA)

Grupele EURO 2021

Grupa A: Ungaria, Germania, ROMÂNIA, Olanda
Grupa B: Slovenia, Spania, Cehia, Italia
Grupa C: Rusia, Islanda, Franța, Danemarca
Grupa D: Portugalia, Croația, Anglia, Elveția
Turneul din Ungaria și Slovenia este atipic. Meciurile din grupe se joacă la finalul acestei luni. Fazele eliminatorii, unde se vor califica primele două clasate din cele patru grupe, se vor disputa între 31 mai și 6 iunie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: