Redactia.ro
Home » Monden » Suma uriașă pe care o plătește Adrian Mutu copiilor săi

Suma uriașă pe care o plătește Adrian Mutu copiilor săi

GALERIE FOTO (10) Adrian Mutu, Adrian Mutu pensie alimentara, Mutu copii, suma fabuloasa

Adrian Mutu a fost mereu unul dintre cei mai râvniți fotbaliști români. Selecționerul naționalei Under 21 are 4 copii din trei căsătorii, iar suma pe care o plătește lunar drept pensie alimentară este fabuloasă. Aproximativ 72.000 de euro pe an.

Prima soție a lui Adrian Mutu a fost Alexandra Dinu, iar nași le-au fost Gică Hagi și Marilena. Fostul fotbalist și vedeta Tv au decis să se căsătorească la o vârstă foarte fragedă. Din mariajul lor s-a născut Mario, care acum are 18 ani. La început cei doi au trăit o poveste de dragoste ca în filme, dar pe parcurs au început problemele. Cei doi au decis să divorțeze, motivul invocat de Alexandra fiind infidelitățile soțului. Scandalul dintre cei doi a continuat, iar în 2016, vedeta TV l-a dat în judecată pe fostul fotbalist pentru că acesta nu plătise pensia alimentară în ultimii trei ani. Mutu a declarat că nu are bani suficienți pentru a achita suma stabilită inițial de 5000 de euro lunar, pentru că are și alți copii. S-a spus că Mutu îi datora la acea vreme fostei sale soții aproximativ 140.000 de euro.

Consuelo i-a stat alături 8 ani

În anul 2005, selecționerul s-a căsătorit cu Consuelo. Frumoasa brunet din Republica Dominicană provenea dintr-o familie extreme de bogată. Căsătoria la care au participat 250 de invitați a avut loc la Roma, într-un cadru de vis. Nașii de cununie au fost Nicu Gheară și soția acestuia. Consuelo i-a stat aproape “Briliantului” aproape un deceniu, timp în care au avut două fete, Adriana și Maya. După 8 ani de zile fostul fotbalist și frumoasa brunet au divorțat.
În toamna anului 2017, Mutu s-a recăsătorit a treia oară cu actual sa soție, Sandra Bachici și au împreună un fiu, Tiago. Cel mai mic dintre copiii lui Adrian Mutu i-a moștenit pasiunea pentru fotbal. Micuțul a fost înscris deja la Academia Juventus.

„Aşa cum tatăl meu a procedat cu mine acum 38 de ani şi eu, ieri, i-am pus lui Tiago ghetele de fotbal în picioare la 3 ani, pentru prima dată. O să vedeţi primele poze de la antrenamentul lui Tiago la Academia Juventus. Acum trebuie să se joace, să facă mișcare. Cu pandemia nu prea a avut cum să se joace. Este important să se obişnuiască cu disciplina, cu terenul, să îi placă mingea, s-o simtă. Sper să-i placă acest sport şi să continue”, mai spune Adrian Mutu.

Adrian Mutu, un tată devotat

Fostul internațional român a fost mereu apropiat de copiii săi și s-a implicat în creșterea acestora, chiar dacă trei dintre aceștia nu locuiesc în România. De câte ori are ocazia, Mutu își petrece timpul cu fiul său cel mare sau cu cele două fete.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: