Redactia.ro
Home » Monden » S-a aflat adevărul! De ce au divorțat Alexandra Dinu și Adrian Mutu

S-a aflat adevărul! De ce au divorțat Alexandra Dinu și Adrian Mutu

GALERIE FOTO (3) S-a aflat adevărul! De ce au divorțat Alexandra Dinu și Adrian Mutu

Alexandra Dinu și Adrian Mutu au divorțat acum mulți ani, însă niciodată nu au vorbit despre motivul care a dus la separare! 

De ce au divorțat Alexandra Dinu și Adrian Mutu

Au trecut mulți ani de când Alexandra Dinu și Adrian Mutu au pus punct căsniciei, însă abia acum s-a aflat cu adevărat motivul. Cei doi au format unul dintre cele mai apreciate cupluri de la începutul anilor 2000.

Actrița a devenit jurată la emisiunea ”Românii au talent” după ce s-a întors din Italia în timpul pandemiei. Mariajul cu Adrian Mutu a ținut aproximativ trei ani. Unii susțin că motivul principal ar fi gelozia sportivului, după ce un bărbat ar fi încercat să o seducă pe soția lui la un eveniment.

Însă, pe de altă parte, există și o tabără care susține că infidelitatea lui Adrian Mutu ar fi dus la divorțul de frumoasa blondină, din moment ce era foarte dorit de femei, mai ales la începutul carierei în lumea fotbalului.

S-a aflat adevărul! De ce au divorțat Alexandra Dinu și Adrian Mutu

Evenimentele la care participa și viața de vedetă i-au provocat gelozie lui Adi Mutu, care ar fi vrut ca soția lui să fie „de modă veche” și să stea mai mult acasă. Alberto Tomba, un schior care s-ar fi apropiat de ea mult mai mult decât trebuia, în timpul unui eveniment, l-ar fi scos din sărite pe fotbalist.

”Informez opinia publică în general şi în special simpatizanţii mei şi ai fotbalului că amiabil am convenit cu soţia mea, Alexandra, desfacerea căsătoriei, pentru care am înregistrat acţiunea de divorţ. Doresc să am liniştea necesară pentru concentrare şi participare eficientă la acţiunile viitoare ale echipei naţionale şi ale formaţiei de club la care îmi voi continua activitatea fotbalistică”, a transmis, la vremea respectivă, Adrian Mutu.

Apropiații juratei de la „Românii au talent” susțin că Adrian Mutu este cel care a făcut greșeli de neiertat în mariajul cu Alexandra Dinu. Aceștia spun că fotbalistul ar fi călcat strâmb și că ar fi avut o aventură cu Catrinel Menghia, implicată într-o relație cu Răzvan Fodor.

Ce a declarat Alexandra Dinu despre căsnicia cu fotbalistul

Alexandra Dinu a declarat, cu ceva timp în urmă, că nu regretă anii petrecuți alături de controversatul fotbalist și că acesta i-a oferit cel mai frumos cadou, și anume un fiu, Mario, în vârstă de 18 ani.Fiul celor doi a rămas cu actrița, însă are o relație foarte bună și cu tatăl lui.

S-a aflat adevărul! De ce au divorțat Alexandra Dinu și Adrian Mutu

”La vremea respectivă am trăit foarte intens totul, eram și foarte tânără și fără experiență. Astăzi, însă, este un capitol încheiat de foarte mult timp, am senzația că face parte dintr-o altă viață. Este o experiență care m-a ajutat să cresc, să mă cunosc și să înțeleg ce îmi doresc. Și mi-a lăsat cel mai de preț cadou: pe fiul meu, Mario. Așa că voi fi veșnic recunoscătoare pentru asta”, spunea Alexandra Dinu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: