Redactia.ro
Home » TV » Câți bani primește Alexandra Dinu pentru emisiunea Românii au talent? Fosta soție a lui Adrian Mutu ia cei mai mulți bani dintre jurați

Câți bani primește Alexandra Dinu pentru emisiunea Românii au talent? Fosta soție a lui Adrian Mutu ia cei mai mulți bani dintre jurați

GALERIE FOTO (2) Câți bani primește Alexandra Dinu pentru emisiunea Românii au talent? Fosta soție a lui Adrian Mutu ia cei mai mulți bani dintre jurați

Câți bani câștigă jurații de la Românii au talent! S-a aflat ce salarii au vedetele și mai ales cine este cel mai bine plătit jurat din echipă!

Câți bani primește Alexandra Dinu pentru emisiunea Românii au talent

Emisiunea ”Românii au talent” este una dintre cele mai apreciate și urmărite din țară. Din acest motiv, telespectatorii s-au întrebat câți bani primesc cei patru jurați lunar. Vedetele fac față cu brio provocărilor din timpul filmărilor. În acest sezon, de la masa juriului, fac parte Smiley, care îl înlocuiește pe Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Alexandra Dinu.

Faptul că emisiunea este una dintre cele mai urmărite de telespectatori face ca și juriul să obțină o mulțime de bani. Câți bani primește Alexandra Dinu pentru emisiunea Românii au talent? Dintre cei patru jurați, se zvonește că fosta soție a lui Adrian Mutu ar fi cea mai bine plătită dintre toți. Aceasta ar încasa 60.000 de euro.

Câți bani primește Alexandra Dinu pentru emisiunea Românii au talent? Fosta soție a lui Adrian Mutu ia cei mai mulți bani dintre jurați

De asemenea, nici Florin Călinescu nu se află prea departe de frumoasa blondină, și asta pentru că onorariul lui ajunge la suma de 50.000 de euro. Mai mult, salariul lui Smiley ca prezentator al emisiunii se ridică la 10.000  euro pe lună. Iar la un scurt calcul, dacă filmările emisiunii se întind pe durata a patru luni cu tot cu preselecții, după un sezon, în conturile artistului intră 40.000 de euro.

În ceea ce o privește pe soția lui Cătălin Măruță, Andra nu ar primi un venit așa de consistent ca și colegii săi de juriu. Se zvonește că artista ar primi aproximativ 12.000 de euro. Ba mai mult, se spune faptul că soțul său i-ar fi negociat contractul.

Câți bani primește Alexandra Dinu de la Adrian Mutu

Adrian Mutu și Alexandra Dinu au fost căsătoriți timp de trei ani și au divorțat în anul 2001. În urma relației lor a rezultat un băiat, pe nume Mario Mutu. Acum, acesta a împlinit vârsta de 18 ani, dar tatăl lui trebuie să îi plătească în continuare pensia alimentară, pentru că legea arată că tinerii trebuie susținuți în continuare de părinte, până la vârsta de 25 de ani, dacă acesta merge la studii.

În anul 2018, a avut loc un scandal în privința pensiei alimentare, pentru că Adrian Mutu nu o mai plătise de patru ani. Atunci, Alexandra Dinu s-a văzut nevoită să acționeze în instanță, pentru a putea recupera drepturile fiului său, Mario.

Suma care era vehiculată la acel moment era de 140.000 de euro. Briliantul a motivat că nu a mai plătit pensia alimentară pentru că nu a mai avut suficiente fonduri. Lunar, Adrian Mutu le plătește copiilor săi circa 2.000 de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: