Redactia.ro
Home » Sport » Socrul lui Adrian Mutu a fost eliberat mai devreme din închisoare. Care este motivul

Socrul lui Adrian Mutu a fost eliberat mai devreme din închisoare. Care este motivul

GALERIE FOTO (5) Socrul lui Adrian Mutu a fost eliberat mai devreme din închisoare

Socrul lui Adrian Mutu a fost eliberat mai devreme din închisoare. Tatăl Sandrei Mutu a ieșit din închisoare mai devreme. Conform unor documente, acesta i-ar fi impresionat pe judecători după ce a avut multe ore de muncă cu caracter gospodăresc.

Socrul lui Adrian Mutu a fost eliberat mai devreme din închisoare. Care este motivul

Socrul lui Adrian Mutu a fost eliberat mai devreme din închisoare. Tatăl Sandrei, soția lui Adrian Mutu, a fost condamnat la 12 ani de închisoare pentru trafic de droguri, în 2012. Recent, Miodrag Bachici a fost eliberat din închisoare mult mai devreme pentru că a avut rezultate bune la munca. De asemenea, socrul lui Adi Mutu nu a fost niciodată sacționat disciplinar și a fost recompensat de 30 de ori, dintre care de 21 de ori cu suplimentarea drepturilor la pachete și al vizite, de 3 ori cu suplimentarea numărului convorbirilor online dar și de 6 ori cu permisiunea de ieșire din penitenciar. Miodrag a ispășit 7 din cei 12 ani de închisoare, cerându-le judecătorilor din Timișoara să fie eliberat condiționat. Într-un final, tatăl Sandrei a avut câștig de cauză, iar acum se bucură de libertate.

Se pare că socrul Briliantului a avut un comportament exemplar în spatele gratiilor. Potrivit Cancan.ro, Miodrag Bachici a prestat numeroase ore de muncă în interiorul penitenciarului, desfășurând „activități lucrate cu caracter gospodăresc necesare penitenciarului din septembrie 2014 până în prezent”. Mai mult, acesta s-a adaptat corespunzător la mediul carceral si a „a desfășurat în mod constant activități lucrative cu caracter gospodăresc necesare penitenciarului și activități lucrative, în regim prestări servicii, începând cu luna septembrie 2014 și până în prezent în luna octombrie 2020, când activitățile lucrative au fost suspendate datorită contextului epidemiologie și a obținut rezultate bune în muncă”, se mai arată în document.

Miodrag a fost surprins în urmă cu câteva zile, în compania fiicei sale, Sandra. Cei doi au mers la cumpărături împreună. Deși bruneta și-a parcat mașina de lux, tatăl acesteia a preferat să rămână în mașină. Îmbrăcat sport, Miodrag și-a ajutat fiica să așeze cumpărăturile în mașină. Miodrag Bachici a fost prins după 10 ani de căutări la nivel internațional, fiind acuzat de trafic de droguri. Despre acesta se spune că ar fi făcut parte din cea mai puternică rețea de trafic și distribuție de droguri care acționa în vestul țării.

Adrian Mutu a avut trei socri de „coșmar”

Adrian Mutu a fost căsătorit de trei ori, dar se pare că fiecare dintre socrii săi au avut probleme cu legea, mai mari sau mai mici. Actualul socru doar ce a fost eliberat din închisoare după șapte ani, acesta fiind acuzat de trafic de droguri. Adrian Mutu se pare că nu prea are noroc atunci când vine vorba de socrii. Tiberiu Dinu, tatăl Alexandrei Dinu, prima soție a fotbalistului a fost implicat într-un scandal provocat de fostul șef al DGIPI Cornel Șerban, cel care i-a pus la dispoziție ilegal informații secrete. Șerban a fost arestat de DNS în 2009, iar Dinu, a fost destituit din funcția deținută în Italia.

Ajuns la a doua căsnicie, Mutu nu a găsit liniște nici în familia lui Consuelo. Tatăl brunetei din Republica Dominicană a fost acuzat de o asociație feministă că și-a omorât soția în plină stradă, a doua soție, mama lui Consuelo. Ulterior, acesta a declarat într-un interviu că moartea soției a fost un accident și că poliția a demonstrat acest lucru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: