Redactia.ro
Home » Sport » Adi Mutu uimește din nou! Fotbalistul a făcut un gest surprinzător la o benzinărie

Adi Mutu uimește din nou! Fotbalistul a făcut un gest surprinzător la o benzinărie

GALERIE FOTO (5) Adi Mutu uimește din nou!

Adi Mutu uimește din nou! Celebrul fotbalist Adi Mutu se bucură de momentele libere pe care a fost nevoit să le ia, înainte să intre în cantonament cu echipa națională. Recent, selecționerul U21 a fost surprins într-o benzinărie, iar după ce a fost ajutat de un angajat al stației de alimentare, Mutu a făcut un gest incredibil.

Adi Mutu uimește din nou! Fotbalistul a făcut un gest surprinzător la o benzinărie

Adi Mutu uimește din nou! Selecționerul U21 este liber în această zile și se bucură de aceste momente, înainte să intre în cantonament cu echipa națională. Recent, Adrian Mutu a fost surprins recent în timp ce se afla într-o stație de alimentare. Acesta a fost ajutat de către un angajat al benzinăriei, pe timpul alimentării, iar Mutu nu a putut trece cu vedere acest lucru și i-a oferit un bacșiș. Deși se aștepta ca acesta să-i lase poate, bani mai mulți, Briliantul i-a oferit 5 lei angajatului.

Adrian Mutu a calificat națională U21 a României pentru a doua oară consecutiv la un turneu final, iar în ediția trecută a Campionatului European, Mirel Rădoi a reușit o adevărată performanță. România debutează cu Olanda U21 în cursul zilei de miercuri, 24 martie, iar tricolorii juniori vor juca cu Germania, pe 27 martie, respectiv 30 martie, ambele meciuri fiind programate de la orele 19.00. Acum, Adrian Mutu își dorește să scrie din nou istorie cu România U21 și așteaptă cu nerăbdare să intre în cantonamentul cu echipa națională.

Adi Mutu in benzinarie

Adi Mutu este un adevărat „Briliant” în relațiile amoroase

Adrian Mutu a trăit o poveste de dragoste alături de jurata de la Românii au talent, Alexandra Dinu. Din iubirea lor s-a născut și primul lor copil, Mario, dar după trei ani de căsătorie, Alexandra și Adrian au divorțat. Aceștia nu au dorit să vorbească despre cauzele ce au dus la separare, dar se pare că motivul principal ar fi fost gelozia necontrolată a fotbalistului. În 2005, fotbalistul și-a refăcut viața cu modelul dominican Consuelo Matos Gomez, având două fetițe împreună, Maya și Adiana.

După opt ani de relație, Consuelo și Adrian Mutu au divorțat, împărțindu-și în liniște toate bunurile. În 2016, selecționerul a condus-o la altar pe Sandra Bachici, cu 24 de ani mai tânără decât el. Cu toate astea, se pare că Briliantul este foarte fericit alături de noua sa soție, care i-a dăruit și un băiețel. Într-un interviu, Adrian Mutu a declarat că a avut patru relații importante în viața lui, dintre care trei au devenit mariaje.”E OK să experimentezi, nu e OK să faci asta când eşti însurat. Dar trebuie să-ţi dai seama ce fel de bărbat eşti. Şi am înţeles că, dacă vrei să te însori, ca bărbat ar fi bine să faci asta puţin mai târziu, pentru că ajungi la alt nivel de maturitate şi de cunoştinţe despre tine ca persoană”, a spus Mutu. Referitor la cele două căsnicii eșuate, selecționerul U21 a declarat că nu regretă faptul că s-a însurat cu Alexandra și Consuelo, pentru că aceste decizii le-a luat cu inima, dar nu a avut destulă experiență.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: