Redactia.ro
Home » Sport » Mama lui Adrian Mutu dă din casă! Ce vis are “Briliantul”

Mama lui Adrian Mutu dă din casă! Ce vis are “Briliantul”

GALERIE FOTO (8) Adrian Mutu, Adrian Mutu pensie alimentara, Mutu copii, suma fabuloasa

Adrian Mutu a împlinit 42 de ani. Cu doar o zi înainte a fost ales cel mai bun jucător al Fiorentinei din ultimii 20 de ani. Rodica Mutu, mama selecționerului naționalei României U21 a dezvăluit care este cea mai mare dorință a acestuia.

Adrian Mutu își dorește foarte tare ca naționala pe care o conduce să facă o figură frumoasă la Campionatul European de tineret din această vară. “Briliantul” speră ca elevii săi să ajungă cât mai departe în competiția la care tricolorii mici s-au calificat pentru a doua oară consecutiv. Adrian Mutu mai are însă un vis, dezvăluit de mama sa.

„Visul lui este să antreneze la Fiorentina, echipa unde s-a simțit cel mai iubit și cel mai bine primit. El are acum o dorință mult mai mare, o ambiție să-și depășească performanțele ca jucător cu cele de antrenor și muncește mult pentru asta”, a spus Rodica Mutu, pentru publicația Playsport.ro.

În urmă cu două zile, Mutu a fost ales cel mai bun jucător al Fiorentinei în ultimii 20 de ani. Românul a devansat nume grele din fotbalul internaționl. Beaten, Salah, Frey sau Luca Toni. Mutu a evoluat pentru Fiorentina între 2006 şi 2011 şi a marcat 54 de goluri în 112 meciuri din Serie A.

„Mulţumesc din inimă tuturor celor care m-au votat „CEL MAI BUN JUCĂTOR AL FIORENTINEI DI ULTIMII 20 DE ANI”, a scris antrenorul pe contul său de instagram.

Mesaje primite de Mutu de zia sa

Italienii nu l-au uitat nici de ziua sa și au postat un mesaj.

„Ce jucător! Care a fost momentul tău preferat?”, au scris italienii pe Twitter.

De asemenea au postat și un filmuleț cu golurile românului. Nici UEFA nu a ignorant ziua de naștere a lui Mutu.

„La mulți ani”, s-a scris pe pagina forului internațional.

Și aceștia au ales tot un gol dat de Mutu la Fiorentina care a însoțit urarea.
Adrian Mutu este selecționerul naționalei României U21. Presa a scris însă că a fost dorit și de olteni, la Universitatea Craiova, luna trecută. Au fost zvonuri că ar fi primit o ofertă și de la CFR Cluj, după plecarea lui Dan Petrescu. Mutu a fost președinte la Dinamo în perioada în care clubul era condus de Ionuț Negoiță, apoi director al naționalelor la FRF. Și-a dorit însă mereu o carieră în antrenorat așa că a pornit pe acest drum. A antrenat la Voluntari, la echipa a doua la Al Wahda, în Emiratele Arabe Unite. Apoi a preluat naționala pe care a calificat-o la Campionatul European de tineret.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: