Redactia.ro
Home » Sport » Adrian Mutu, debut cu victorie pe banca naționalei

Adrian Mutu, debut cu victorie pe banca naționalei

Romania U21 victorie, Adrian Mutu,

România U21 a câștigat 3-1 în fața echipei Finlandei U 21. Darius Olaru, Valentin Mihăilă și Andrei Ciobanu au fost cei care au înscris la Turku.

Debut perfect pentru Adrian Mutu în noua sa funcție de selecționer. Tricolorii mici au învins fără probleme Finlanda. Darius Olaru a deschis scorul în minutul 21. Gazdele au egalat rapid, prin Soisalo, iar la pauză scorul a fost egal. Valentin Mihăilă a marcat pentru 2-1, în minutul 57, iar Andrei Ciobanu a înschis tabela de marcaj când mai erau 6 minute din meci.

„Ăsta era scopul, cele trei puncte. Am făcut un meci bun, chiar dacă am început puțin timorați. Am suferit puțin la fazele fixe, dar în repriza a doua ne-am relaxat și am jucat mai bine. Nu mi-a fost teama, știam că punctul lor forte sunt fazele fixe. Au încercat combinații din corner, ne trăgeau spre colț, după jucau pe bara a doua pentru căpitan. Nu aveam cum să controlăm lucrurile astea și mă bucur că băieții au rezistat. Unde n-au ajuns cu picioarele, au ajuns cu inima, iar asta mă bucură foarte mult”, a declarat Mutu după meci.

Cum arată grupa României

Naționala României U21 face parte din Grupa 8. După meciul din această seară, tricolorii au 13 puncte și s-au apropiat la 3 puncte de liderul Danemarca. Locul al treilea este ocupat de Finlanda cu 7 puncte. Până la final mai sunt 4 etape de jucat.

”E un antrenor nou, un nou suflu la echipă. Fiecare dintre noi a vrut să dea totul și să câștigăm meciul. Știam că va fi un meci greu, pe un teren dificil. Este altceva cu noul selecționer, dânsul își dorește altceva de la noi, dar cred că am făcut o partidă bună și l-am mulțumit. Noi sperăm să progresăm de la meci la meci și să ajungem la EURO”, a declarat, după meci, Darius Olaru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: