Redactia.ro
Home » Monden » Mașina preferată a lui Adrian Mutu! „Siguranță și confort”

Mașina preferată a lui Adrian Mutu! „Siguranță și confort”

Adrian Mutu, Adrian Mutu masini

Fostul internațional a strâns o avere frumușică în cariera sa. Totuși spre deosebire de alți fotbaliști nu a cheltuit sume extrem de mari pentru mașini.

Adrian Mutu are o carieră de succes și mereu i-a plăcut să aibă o viață luxoasă. Nu și-a refuzat nimic și s-a răsfățat cu noi achiziții. Jurnaliștii au aflat că în garajul “Briliantului”, anul trecut se aflau două mașini una din acestea valorând peste 100.000 de euro. Deși chiar el a recunoscut că în trecut îi plăcea viteza, acum preferă automobilele confortabile și sigure. Mutu are în garaj un Porsche Panamera și un Porsche Cayenne GTS. Chiar dacă iubește mașinile, spre deosebire de alți foști fotbaliști, Mutu nu le schimbă foarte des. Are cele două autoturisme de mai bine de 4 ani.
Mașina sa de suflet rămâne însă Bentley GT Continental Coupe. Antrenorul recunoaște însă că aceasta nu este o mașină pe care să o conduci pe drumurile din România.

„O mașină care mie îmi place și mă gândesc că nu e ok pentru România e Bentley GT Continental Coupe. Mi se pare «too much» pentru România, mă gândesc și la imaginea mea, dar și că nici străzi cum ar trebui nu avem. Mi-a plăcut pentru că era neagră înauntru, cu piele și nu avea lemn, avea un carbon, făcută sport. Îndeplinea toate cerințele mele: era confortabilă, sigură, solidă, puternică, înăuntru lux, deci tot ce vrei”, spunea Mutu pentru ProSport.

Ce mașini a mai avut Adrian Mutu

De-a lungul timpului, Adrian Mutu a condus și un Aston Martin Vanquish, dar și un Bentley Continental Coupe. Fostul decar al naționalei știe care este mașina perfectă care i s-ar potrivi în acest moment. Audi. Modelul pe care a pus ochii poate depăși 75.000 de euro.

„Vreau să-mi iau un Audi Q8. Îmi place foarte mult. Am mers cu el, este perfect pentru străzile pe care le avem în România. Până când o să avem străzile care trebuie și nivelul de trai o să fie mai crescut, pentru ce e acum în România, un Audi Q8 e perfect”, a mai spus Mutu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: