Redactia.ro
Home » Sport » Ce pensie are Rică Răducanu, după peste 50 de ani de carieră. Fostul portar face orice pentru niște bani în plus: „Nu mi-e rușine, că nu fur”

Ce pensie are Rică Răducanu, după peste 50 de ani de carieră. Fostul portar face orice pentru niște bani în plus: „Nu mi-e rușine, că nu fur”

După mai bine de 50 de ani de carieră în fotbalul românesc, Rică Răducanu a ajuns să primească din partea statului român o pensie cu care cu greu ar putea trăi de la lună la lună orice român.

Ajuns acum la 75 de ani, fosta glorie a Rapidului mărturisește că nu se bucură de o pensie pe merit. După mai bine de 50 de ani de fotbal, Rică Răducanu primește o indemnizație destul de mică din partea statului român.

Ce pensie are Rică Răducanu, după peste 50 de ani de carieră

„Sunt supărat că după 50 de ani de muncă am 1.800 de lei pensie pe lună. M-am bucurat în tinerețe că nu trebuia să merg la serviciu, ci pe stadion, să joc fotbal cu ceilalți colegi de echipă și uite așa mi-a trecut tot timpul ăsta. Nici eu nu mai sunt ce am fost, am ajuns un pinguin!

Mă dor toate oasele chiar și genunchii. Înainte mai făceam sport, mai mergeam la câte o saună acum nimic. Mie îmi place altfel, să merg, să văd lumea asta, așa am fost o viață întreagă. Acum s-au schimbat vremurile, nu mai este ce a fost. Înainte mai aveam și câte o gagică, acum nimic”, a mărturisit Legenda Rapidului, pentru playsport.ro.

Ce face Rică Răducanu pentru niște bani în plus

Pentru că pensia nu îi ajunge, Rică Răducanu a decis să mai întreprindă diverse activități pentru a-și rotunji veniturile. Ca să aibă parte de ceva bani în plus, fostul portar participă la diverse evenimente pentru care este remunerat. Fosta glorie a Rapidului nu se ascunde și spune că ceea ce face este tot muncă.

„O rușine este să nu muncești și să întinzi mana. Eu mă duc acolo unde oamenii mă vor, unde mă simt apreciat. Da tată, sunt plătit pentru munca mea, nu este nicio rușine în asta. Eu nu mă plâng la nimeni, nu aștept de la nimeni, nimic. Nu spun eu că am fost mare și tare și merit recompensat. Eu pun osul la treabă, nu mă dau în lături. Mă supară rău picioarele, dar cât mai pot să merg să câștig un ban, mă duc”, a mai adăugat Rică Răducanu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: