Redactia.ro
Home » Monden » Ce pensie avea Cornelia Catanga? Artista avea probleme financiare mari

Ce pensie avea Cornelia Catanga? Artista avea probleme financiare mari

Ce pensie avea Cornelia Catanga? Artista avea probleme financiare mari

Cornalia Catanga a dus-o foarte prost cu banii în ultima perioadă de viața! Din cauza pandemiei de coronavirus, artista nu a mai avut evenimente, iar pensia nu o ajuta să se întrețină. 

Ce pensie avea Cornelia Catanga

În ultima perioadă din viață, Cornelia Catanga a avut mari probleme cu banii. Artista nu se mai descurca cu cheltuielile și ajunsese, atât ea, cât și familia ei să se afunde în datorii. Regretata artistă a spus de multe ori tot ceea ce avea pe suflet și a mărturisit că o duce foarte greu de pe o zi pe alta.

Toată lumea știa că celebra cântăreața de muzică lăutărească are o situație financiară rea, deoarece Cornelia Catanga nu se referea să vorbească despre problemele ei financiare. De asemenea, artista a discutat cu mai mulți prieteni despre starea financiară precară a familiei sale și a recunoscut că primește o pensie de 1.600 de lei pe lună. Însă mulți nu știau de fapt ce să creadă, pentru alte surse au declarat că de fapt, Cornelia Catanga ar primi 4.000 de lei lunar.

Veniturile familiei erau rotunjite de banii pe care ăi făcea fiul artistei, care era însoțitorul unei persoane oarbe. Nici acesta nu câștiga averi, ci primea echivalentul minimului pe economie, ceea ce nu ar însemna mai mult de 1.500 de lei lunar.

Aurel Pădureanu a cerut ajutor pentru a o înmormânta pe Cornelia Catanga

Familia Corneliei Catanga a avut mari probleme financiare după ce banca i-ar fi luat casa. Viața acestora s-ar fi schimbat brusc, iar fiul său a fost singurul care aducea bani în casă, pentru toată familia.

”Trăiesc din ajutorul fiului. Sunt disperată, dacă banca mi-a luat casa. Dacă i-aș fi dat în judecată, câștigam eu. Am fost amenințată de la bancă. Eu nu am știut ce înseamnă chestia asta și decât să vină ei să mă dea afară, am plecat eu. Nu mi-a fost ușor”, a spus Cornelia Catanga la un post de televiziune.

După ce Cornelia Catanga s-a stins din viață, o nouă problemă a apărut pentru Aurel Pădureanu și fiul lui. Se pare că aceștia nu aveau posibilitatea să o îngroape pe celebra cântăreață.

Soțul regretatei artiste a apelat la Gabriela Firea, dar și la Gigi Becali, pentru a obține ajutor financiar în vederea organizării înmormântării Corneliei Catanga. Luând la cunoștință problemele financiare pe care le are familia interpretei de muzică lăutărească, Gigi Becali s-a oferit să ajute pentru înmormântare.

”Vă spun că nea Aurel nu are cu ce să o înmormânteze. Proprietarul vânduse locuința, ea era terminată. Nu e drept ceea ce se întâmplă cu artiștii în România, este o moarte în mizerie, nu au bani să o înmormânteze, nu au un acoperiș deasupra capului”, a declarat Mara Bănică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: