Redactia.ro
Home » Știri » Ce pensie avea Mitică Popescu după o viață pe scenă: „Nu am ajuns la sapă de lemn”

Ce pensie avea Mitică Popescu după o viață pe scenă: „Nu am ajuns la sapă de lemn”

Marele actor Mitică Popescu a murit marți, 3 ianuarie 2023, la vârsta de 86 de ani. Legenda teatrului și filmului românesc se lupta de o bună perioadă de timp cu probleme severe de sănătate. Din nefericire, medicii nu au reușit să-i mai prelungească viața. Cât despre traiul din ultimii ani, chiar actorul povestea că duce o viață tihnită, fără prea multe probleme.

Ce pensie avea Mitică Popescu

Mulți s-au întrebat, așadar, cum au arătat acești ultimi ani din viața marelui actor, când numărai pe degete aparițiile publice. Mai cu seamă că s-a vehiculat că actorul ar avea o pensie de doar 1300 de lei. Ei bine, adevărul este altul.

După o viață petrecută pe scenă, Mitică Popescu avea o pensie frumușică, la care se adăugau și alte venituri lunare. Chiar regretatul actor a povestit că nu a ajuns la sapă de lemn și că veniturile sale îi asigurau o viață comodă. „Nu este adevărat, nu am o pensie atât de mică. După 53 de ani de activitate, nici nu aveam cum să primesc doar atât. Am o pensie lunară de peste 5.000 de lei, plus banii pe care îi primesc din drepturile de artist. Nu am ajuns la sapă de lemn. Nu am cum, pentru că am muncit toată viața, nu am cum să primesc o pensie atât de mică”, povestea actorul care beneficia și de banii din drepturi de autor, dar și de cei din emisiunea pe care o prezenta la emisiunea de stat.

Cu ce probleme de sănătate s-a luptat actorul

Mitică Popescu a murit pe un pat al spitalului Elias, unde era internat încă de pe data de 29 decembrie 2022. Regretatul actor fusese adus de urgență la spital pentru că acuza probleme cardiace, care, în cele din urmă, i-au fost fatale.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias din Capitală a confirmat ieri decesul, motivând că actorul avea și multiple comorbidități, care au făcut ca recuperarea lui să fie imposibilă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: