Redactia.ro
Home » Monden » Ce pensie încasează Silviu Prigoană. Bătrânii României nici nu visează la această sumă

Ce pensie încasează Silviu Prigoană. Bătrânii României nici nu visează la această sumă

Ce pensie încasează Silviu Prigoană. Bătrânii României nici nu visează la această sumă

Iată ce pensie încasează Silviu Prigoană! Bătrânii României nici nu visează la această sumă.

Ce pensie încasează Silviu Prigoană

În țara noastră, bătrânii României abia reușesc să se descurce de la o zi la alta cu pensiile încasate de la stat. Totuși, după cum bine știm, există și pensii extreme care asigură un trai de lux pentru cei care au cotizat semnificativ la stat în anii de muncă.

Silviu Prigoană este un exemplu pentru această categorie de persoane. Din pricina carierei sale uriașe în politică, acesta reușește să aibă o pensie de lux. Pe lângă rolul de parlamentar, Silviu Prigoană, s-a evidențiat de-a lungul anilor prin cotizațiile mari pe care le-a oferit din postura de antreprenor către statul român. Silviu Prigoană trăiește„ pe picior mare”, iar statul român îi oferă o pensie în concordanță cu această expresie. Acesta a reușit să se pensioneze mai devreme, mai exact la vârsta de 57 de ani, având contribuții uriașe din timpul mandatului său, iar din luna octombrie a anului 2019, primește pensie lunară din partea statului în valoare de 35.000 RON.

Silviu Prigoană este nemulțumit de pensie și a dat statul în judecată

Deși, mulți români ar visa la o astfel de pensie, omul de afaceri s-a declarat nemulțumit și cu fermitate a dat statul român în judecată:

„Aveam o pensie de 40.000 de lei, net, până când onorat Parlamentul a decis să intervină și să modifice anumite lucruri. Ca atare, am rămas doar cu 35.000 de lei. Asta este un abuz! Însă eu mă judec pentru drepturile mele. Când a fost vorba să ies la pensie, statul mi-a spus că nu-mi poate acorda anumite valori ale pensiei, la care contribuisem substanțial, fiindcă am fost patru ani parlamentar.

Acum, același stat îmi ia alți bani. Adică îmi fură patru ani din viață. Or, asta nu voi tolera. Ne judecăm. Iar eu am timp să aștept, mai ales că sunt sigur că voi câștiga. Și apoi voi primi banii înapoi, toți grămadă.

Numai banii pe care i-am dat la serviciile de curătătorie pe durata cât am fost parlamentar, când am primit milioane de scuipați pe costum și tot ar fi suficient să mă bat pentru drepturile mele.

Plus celelalte. Unii mă acuzau că m-am îmbogățit acolo, în parlament, alții mă numeau omul dracului, după ce am căutat să fac o lege a impozitării veniturilor Bisericii sau a liberalizării prostituției. 

Am avut niște contribuții uriașe la pensii, fiindcă am contribuit voluntar. Așa că am avut dreptul să mă pensionez cu zece ani mai repede ca alții și am profitat, căci era păcat să nu ies la pensie și să nu beneficiez de acea contribuție a mea”, a explicat Silviu Prigoană pentru playtech.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: