Redactia.ro
Home » Monden » Ce poartă în traistă Sofia Vicoveanca. Ritualul artistei înainte de spectacol

Ce poartă în traistă Sofia Vicoveanca. Ritualul artistei înainte de spectacol

GALERIE FOTO (2) Ce poartă în traistă Sofia Vicoveanca

Ce poartă în traistă Sofia Vicoveanca. Interpreta de muzică populară este cunoscută de toți românii, fiind una dintre cele mai apreciate artiste din țară. Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, Sofia Vicoveanca a vorbit despre ritualul său înainte de concerte, dar și despre secretul traistei pe care o poartă neîncetat.

Ce poartă în traistă Sofia Vicoveanca. Ritualul artistei înainte de spectacol

Ce poartă în traistă Sofia Vicoveanca. Este una dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică populară. Sofia Vicoveanca, în vârstă de 79 de ani a fost invitată specială în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D. Pe numele său real, Sofia Musa, a primit numele de scenă Vicoveanca după ce directorul ansamblului artistic unde era angajată la începutul carierei a decis că numele său de naștere nu are rezonanță artistică așa că a numit-o Vicoveanca, după zona de proveniență. Românii o asociează pe cântăreață cu trăistuța pe care o poartă mereu pe scenă și cu șiragul de mărgele care-i învăluie gâtul.

Întrebată ce poartă în traisă, Sofia Vicoveanca a mărturisit că acolo are mereu agrafe pentru păr, o oglindă, o casetă cu farduri și o bacnotă de 10 lei. Povestea acelor 10 lei este de-a dreptul impresionantă. Conform acesteia, se afla în un concert în Rapsozii Botoșanilor când un bătrânel s-a apropiat de ea și i-a spus că o recunoaște pentru că a cântat la nunta fiicei sale. Atunci, bărbatul i-a întins o bacnotă de 10 lei, pentru a-și cumpăra o ciocolată. „În momentul ăla, m-am dus la domnul primar și l-am rugat să-mi dea microfonul și am spus așa ”Oameni buni, uitați-vă, domnul mi-a adus 10 lei să-mi cumpăr o ciocolată. Vă jur. Cred că dumnealui are mai mare nevoie de banii ăștia decât mine, dar vă jur cât voi trăi, acești bani vor rămâne în trăistuța mea. Și dovadă că sunt aici”, a spus Sofia Vicoveanca.

Sofia Vicoveanca invitata in emisiunea lui Denise Rifai

Cu toate astea, artista a spus că a avut nevoie de acei bani, dar niciodată nu a avut curajul să îi ia din traistă. „Am avut nevoie să știți, că se mai întâmplă să rămâi fără pâine în casă, nu mi-am luat, mi-am făcut mămăliguță”, a mai spus interpreta de muzica populara.

Care este ritualul făcut de Sofia Vicoveanca înainte de concert?

Vedeta a vorbit și despre ritualul său înainte de spectacole. Artista susține că întotdeauna își dorește să le vadă chipul oamenilor,pentru că în acest fel își dă seama dacă talentul ei este apreciat de aceștia. „La rândul meu sunt și eu spectatoare și mă las purtată de ce e pe scenă, dacă e de râs –râd, dacă e de plâns- plâng. Eu cântând, vreau cât de cât să mă bizui privindu-i …nu fixez pe nimeni anume în sală, dar să văd dacă ”l-am prins” sau se gândește ce mănâncă mâine, că-l simt, după poziția corpului, după cum privește, îl simt dacă îmi este alături”, a povestit Sofia Vicoveanca. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, artista a trecut prin situații neplăcute.

Tatăl său a ajuns prozonier la sovietici, după anexarea Bucovinei de Nord către Uniunea Sovietică, după care familia sa a fost chinuită de foamete. „Tatăl meu a venit marcat din război și după detenție. N-a povestit niciodată, probabil, avea răni deschise, din lagăr, mai ales.Tata era un om foarte corect, dacă-i luai cât negru sub unghie din munca lui, se înfuria. Îmi spunea că sunt femeie măritată – ulterior, când am început să cânt, să am o carieră și aveam și un copil -, că asta nu e meserie pentru mine. Dar a fost un om bun și a fost mândru de mine”, a povestit celebra artistă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: