Redactia.ro
Home » Monden » Ce poartă vedetele pe sub haine pentru a avea o siluetă de vis FOTO

Ce poartă vedetele pe sub haine pentru a avea o siluetă de vis FOTO

GALERIE FOTO (12) Ce poartă vedetele pe sub haine pentru a avea o siluetă de vis

Ce poartă vedetele pe sub haine pentru a avea o siluetă de vis. Nicio femeie nu-și dorește să lase la vedere o lenjerie intimă extrem de sexy, așa că de multe ori, acestea folosesc un mic secret pentru a ascunde cât se poate de bine ceea ce se află sub haine. Multe vedete folosesc costumul intim Spanx care le scoate din orice „încurcătură”.

Ce poartă vedetele pe sub haine pentru a avea o siluetă de vis

De multe ori, vedetele de la Hollywood încearcă să poarte orice pentru a arăta impecabil. Au mai fost momente când unele dintre ele au fost surprinse în ipostaze rușinoase din cauza hainelor prea sexy. Pentru a fi ocolite de astfel de momente, numeroase actrițe și artiste de pe covorul roșu au decis să poarte un secret pentru a-și acoperi tot ceea ce se află sub haine. Este vorba despre costumul intim Spanx, folosit acum de mai toate vedetele. În continuare, sunt prezentate câteva vedete care au fost surprinse care purtau lenjeria modelatoarea Spanx.

Jennifer Garner

Lenjeria modelatoare poate fi purtată atât pe covorul roșu, cât și într-o zi oarecare. Printre celebritățile care au fost surprinse purtând Spanx se numără și actrița Jennifer Garner. Aceasta a fost surprinsă de paparazzi în timp ce purta o rochiță cam scurtă pe care vântul a ridicat-o periculos de mult. Numai că lenjeria modelatoarea a protejat-o, altfel ieșeau la iveală imagini incredibile!

Jennifer poarta Spanx si in zilele libere

Katy Perry

În ultimii ani, artista Katy Perry a avut probleme cu greutatea în ultima vreme și ar fi avut nevoie atunci de mai multe trucuri pentru a o slăbit puțin. În timp ce se afla pe scenă, Katy a fost fotografiată în timp ce purta Spanx, dar menționân că la acea vreme vedeta nu câștigase prea multe kilograme. Deși a lăsat la vedere acest lucru, iubita lui Orlando Bloom nu s-a sfiit și nici măcar nu a făcut un secret din asta.

Kim Kardashian

Kim Kardashian a fost prima vedetă care a recunoscut că poartă Spanx. Fesele care au făcut-o celebră nu prea încap în orice rochie, așa că, din când în când, acestea au nevoie să fie ținute în frău de o pereche de Spanx.

Sofia Vergara

Totuși, printre fericitele posesoare de fese extrem de ferme și minunate, care nu au nevoie de ajustări, se numără actrița Sofia Vergara. Aceasta a fost întrebată dacă poartă lenjeria modelatoare, dar vedeta a răspuns: “Evident ca port tanga”.

Beyonce

Beyonce se numără și ea printre vedetele care poartă Spanx. Celebra artistă a fost surprinsă chiar pe scenă. În timp ce cânta, rochia acesteia a fost luată de vânt, iar Beyonce le-a arătat celor prezenți o imagine foarte clară în privința a ceea ce poartă pe sub haine pentru a avea un corp de divă. Vedeta nu a vorbit niciodată despre acest lucru.

J.LO

Jennifer Lopez este invidioasă de multe femei pentru formele sale voluptoase, dar aceasta încearcă să le ascundă câteodată cu o pereche de Spanx. Cu toate astea, diva nu a recunoscut niciodată că apelează la ajutorul modelatorului. Aceasta a fost surprinsă pe străzile din America, îmbrăcată într-o rochie verde, care s-a lăsat în bătaia vântului, iar modelatorul a ieșit la iveală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: