Redactia.ro
Home » Știri » Ce poate mânca Raluca Bădulescu în fiecare zi după ce și-a micșorat stomacul. Jurata de la “Bravo, ai stil” are un singur mare regret

Ce poate mânca Raluca Bădulescu în fiecare zi după ce și-a micșorat stomacul. Jurata de la “Bravo, ai stil” are un singur mare regret

Toți sunt curioși cum reușește Raluca Bădulescu să se mențină în formă de zile mari, după ani de zile în care s-a luptat cu greutatea în plus, ajungând chiar și la 120 de kilograme. Jurata de la Bravo, ai stil a spus tuturor ce mănâncă în fiecare zi, dar are și o regulă de la care nu se abate. Cât despre perioada când avea multe kilograme, vedeta TV spune că are un singur mare regret.

Raluca Bădulescu nu s-a ferit niciodată să vorbească despre kilogramele în surplus pe care le-a avut încă din tinerețe. A spus-o clar mereu că doar prin intervenția chirurgicală pe care și-a făcut-o la stomac a reușit să scape de tot surplusul.

Pentru cei ce o știu doar cum arată astăzi pare incredibil că vedeta TV a cântărit și 120 de kilograme.

Ce poate mânca Raluca Bădulescu în fiecare zi

Raluca Bădulescu a recunoscut că după operația de micșorare a stomacului poate mânca orice. Însă există o regulă de aur: orice, dar în cantități minuscule.
Iată ce ar putea mânca Raluca Bădulescu într-o oarecare zi, după cum ea povestește.

“Două felii de chec, o bomboană de ciocolată, o felie de pizza, un sfert de hamburger, două bucăți de brânză, două roșii cherry, o felie de șuncă și o porție mică de paste. Dar nu-mi refuz nimic. Ador dulciurile. Îmi place și shaorma. Asta am mâncat imediat dupa operație: shaorma. Mănânc constant hamburger. Mănânci o bucățică și gata, nu îți mai este foame. Peste jumătate de oră, o ora-trei, când vrei tu, îți mai tai o bucățică. Cartofi prăjiți și friptură, mai puțin. Nici mezeluri… Dacă înainte de operație mi-ai fi dat atât de puțină mâncare, te-aș fi omorât, spărgeam masa și rupeam prietenia. Eu toată viața am mâncat prostii. Eu nu sunt fan al mâncării sănătoase, sunt foarte pofticioasă.…”, a recunoscut Raluca Bădulescu, într-un interviu la Antena Stars.

Raluca Bădulescu, cel mai mare regret: “Aș fi vrut să prind mai mult copilăria lui Alex”

Cât despre cel mai mare regret pe care-l are Raluca Bădulescu din perioada în care era supraponderală, jurata Bravo, ai stil a dat un răspuns la fel de sincer, dar de această dată mult mai dureros.

“Cel mai mare regret este că nu am făcut această operație, gastric sleeve, mult mai devreme. Mi-a schimbat viața în bine din punct de vedere al sănătății. Aș fi vrut să prind mai mult din copilăria lui Alex. Când era foarte mic și puteam să facem multe lucruri împreună, să ne jucăm, să alergăm prin parc aveam probleme cu greutatea și nu eram într-o formă fizică foarte bună.”, a mărturisit Raluca Bădulescu, într-un interviu pentru revista Avantaje.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: