Redactia.ro
Home » Sport » Ce post TV transmite partida Simona Halep – Camila Giorgi din primul tur al US Open

Ce post TV transmite partida Simona Halep – Camila Giorgi din primul tur al US Open

Simona Halep

Simona Halep și-a reluat activitatea în tenis după o accidentare pe care a suferit-o la coapsă, în cadrul turneului de la Cincinnati. Acum Simona Halep se pregătește de un nou meci, alături de Camilia Giorgi, din primul tur al US Open.

Ce post TV transmite partida Simona Halep – Camila Giorgi din primul tur al US Open

Partida Simona Halep – Camila Giorgi din primul tur al US Open va avea loc, luni, la ora 18:00. Meciul este difuzat atât la TV, cât și în online. Iată ce post TV transmite partida!

Meciul de tenis din această seară dintre Simona Halep și Camila Giorgi va fi transmis pe Eurosport. Este a doua oară când cele două tenismene trebuie să-și facă piept una alteia și să obțină victoria. S-au mai confruntat în turul al  treilea la Miami Open, în anul 2015. Simona Halep a fost atunci învingătoare cu 6-4, 7-5.

Între timp, Camilia Giorgi a devenit o campioană redutabilă, după ce în această lună, în turneul WTA 1.000 de la Montreal, a învins-o în finală pe Karolina Pliskova cu 6-3, 7-5.

Simona Halep s-a logodit cu Toni Iuruc

Campioana noastră este o femeie împlinită acum și în plan sentimental. S-a logodit cu Toni Iuruc, un afacerist prosper, luna trecută. Ba chiar au organizat și o petrecere care a reprezentat luarea de rămas-bun de la părinți, conform unei tradiții machedonești. Asta pentru că Toni Iuruc este machedon de origine. Mulți au crezut că Halep și Iuruc s-au căsătorit civil atunci, însă tatăl sportivei a spus adevărul:

„Nu a fost nicio cununie. Ce s-a scris a fost neadevărat. Simona face totul pe față și nu ar fi ascuns acest moment din viața ei. Ar fi anunțat, așa cum a anunțat și logodna. A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitori nași. Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă.

Despre cununie și nuntă nu știu să vă spun nimic, va fi o surpriză și pentru noi. Știu ei detaliile astea. În rest, Simona este bine, urmează în continuare tratamentul la picior, se reface ușor, ușor. Bineînțeles că ne dorim și nepoței”, a clarificat Stere Halep pentru Click!

Etichete: