Redactia.ro
Home » Știri » Ce posta cel mai des pe rețelele sociale Giorgiana, una dintre fetele care s-a sinucis în Lupeni? Ce semne făcea din mâini când era fotografiată 

Ce posta cel mai des pe rețelele sociale Giorgiana, una dintre fetele care s-a sinucis în Lupeni? Ce semne făcea din mâini când era fotografiată 

GALERIE FOTO (9) Ce posta cel mai des pe rețelele sociale Giorgiana, una dintre fetele care s-a sinucis în Lupeni? Ce semne făcea din mâini când era fotografiată 

Ce posta cel mai des pe rețelele sociale Giorgiana, una dintre fetele care s-a sinucis în Lupeni? Iată ce semne făcea din mâini când era fotografiată!

Ce posta cel mai des pe rețelele sociale Giorgiana, una dintre fetele care s-a sinucis în Lupeni

Una dintre fetele care s-au sinucis în Lupeni, Giorgiana, atrăgea atenția prin prezența ei activă pe rețelele sociale, iar aceste platforme au devenit o fereastră spre viața sa pentru prietenii virtuali și pentru anchetatori. Cu toate că motivul principal invocat în biletele de adio pe care le-au lăsat în urma lor a fost bullying-ul, postările și activitatea în mediul online a tinerei aduc în discuție aspecte complexe ale vieții ei.

Tânăra de numai 15 ani, se afișa des pe rețelele sociale, unde pare că se bucura de popularitatea unui cerc larg de prieteni. Pe imagini, apărea de multe ori înconjurată de fete și băieți zâmbitori, la diverse petreceri și întâlniri sociale. Cu toate că în spatele acestei laturi publice părea o persoană sociabilă și extrovertită, mesajul lăsat în biletele de adio a dezvăluit o altă latură a vieții sale, una plină de suferință și tristețe.

Din ancheta poliției reiese că grupul de prieteni cu care Giorgiana și prietena ei, Delia, și-au petrecut timpul era cunoscut pentru consumul de droguri. Acest fapt complică și mai mult cazul și ridică întrebări legate de influența substanțelor interzise în viața adolescentelor.

Ce semne făcea din mâini când era fotografiată

O altă latură a vieții în mediul online a Giorgianei poate fi observată în postările sale frecvente pe rețelele sociale. Tânăra se simțea atrasă de muzica trap și își exprima adesea starea de spirit prin melodii cu mesaje triste pe story-ul de pe Instagram. Fotografiile sale sugerează o fascinație pentru estetica alternativă, adesea ascunzându-și fața și făcând semnul rockerilor.

Ultimele postări ale Giorgianei au fost realizate în primele două zile ale lunii decembrie 2023. Acestea o arată petrecând alături de prietenii săi, cu care părea că avea o relație puternică.

Sursa foto:Instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: