Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce poți face la Dino Parc din Râșnov dacă mergi acolo împreună cu copii

Ce poți face la Dino Parc din Râșnov dacă mergi acolo împreună cu copii

GALERIE FOTO (5) Ce poți face la Dino Parc din Râșnov

În cazul în care te afli în căutarea unui loc special în care să faci activități diferite, mai ales dacă vrei să mergi cu cei mici, îți recomandăm Dino Parc din Râșnov.

Acest parc este locul în care copiii vor trăi experiențe de neuitat, mai ales că au ocazia de a intra în lumea dinozaurilor.

Ce poți face la Dino Parc din Râșnov dacă mergi acolo împreună cu copii

Dino Parc este situat la o jumătate de oră distanță de județul Brașov. Părinții care vor să își ducă copiii într-un loc plin de activități animatice, pot merge în Dino Parc.

Mii de familii ajung anual în acest loc plin de fantezie, unde își petrec vacanța alături de cei mici. Copiii vor întâlni la Dino Parc dinozauri în mărime naturală, cinematograf 360, pot avea un traseu interactiv și multe alte lucruri noi pe care cei mici le adoră.

Cinci lucruri pe care le poți face la Dino Parc

Dacă mergeți la Dino Parc trebuie neapărat să vedeți expoziția puilor de dinozauri, care sunt un bun prilej pentru copii. Cei mici vor descoperi tot felul de curiozități despre viața acestor animale care au trăit cu câteva sute de ani în urmă. De asemenea, această vizită este gratuită.

Totodată, puteți vizita Seismosaurus, cel mai mare dinozaur descoperit până acum. Acesta măsoară 45 de metri lungime și poate fi vizitat alături de alți 99 de dinozauri în mărime naturală.

Peștera preistorică, este unul dintre cele mai atractive lucruri pe care le puteți vizita la Dino Parc. Aici pot fi descoperite fosilele preistorice, iar accesul, este gratuit.

Cinematograful 9D reprezintă una dintre cele mai noi tehnologii din domeniul filmului, datorită efectelor speciale. Costul de acces este de 10 lei de persoană.

Căsuțele de copaci sunt de altfel un loc minunat. Aici au loc ateliere și întâlniri cu specialiști. Mia exact, copiii pot picta figurine din ipsos, planșe care se colorează cu praf de marmură.

De asemenea, în cadrul parcului sunt organizate concerte, unde sunt invitați numeroși artiști din România. În concluzie, Dino Parc este un loc excepțional pentru copii, dar și pentru părinții care vor să-și petreacă o zi plină de distracție de cei mici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: