Redactia.ro
Home » Monden » Ce preparate au primit invitații la nunta Simonei Halep. Ce produse nu au lipsit de pe listă

Ce preparate au primit invitații la nunta Simonei Halep. Ce produse nu au lipsit de pe listă

Ce preparate au primit invitații la nunta Simonei Halep

Ce preparate au primit invitații la nunta Simonei Halep. Tenismena trăiește poate cea mai fericită zi din viața sa. Simona s-a căsătorit cu Toni Iuruc, bărbatul alături de care trăiește o poveste de dragoste frumoasă. Marea petrecerea are loc la clubul Fratelli, din Mamaia, unde nașul celor doi se numără printre patronii clubului. Invitații sunt răsfățați cu candy bar și băuturi de lux.

Ce preparate au primit invitații la nunta Simonei Halep. Ce produse nu au lipsit de pe listă

Ce preparate au primit invitații la nunta Simonei Halep. Sportiva trăiește cele mai frumoase momente din viața. După atâția ani de muncă, Simona Halep a decis să se pună la casa ei. Vedeta s-a căsătorit cu Toni Iuruc, bărbatul alături de care trăiește o poveste de dragoste frumoasă. Cei doi au ajuns la petrecere într-un bolid de lux, care costă 250.000 de euro. Tenismena a purtat o rochie senzațională. Simona a optat pentru o rochie de culoare bej, cu detalii din dantelă, zâmbind tuturor celor care erau prezenți la marele eveniment. Printre personalitățile care participă la fericitul eveniment se numără Ilie Năstase, Ștefan Bănică Jr, Gică Hagi sau Gică Popescu.

Meniul celor doi este format din fructe de mare, pește, friptură de vită, preparate din rață, sushi, dar și din sarmale, așa cum se servește în mod tradițional la o nuntă românească. De asemenea, invitații au de ales între sarmale din frunză de viță sau în foi de varză.

Halep şi Iuruc au ales un peşte alb Corvina şi caracatiţă servite pe un pat de ridiche, piure de broccoli şi vinegretă de mango. Preţul unui asemenea peşte este unul exorbitant. De altfel, acesta nici măcar nu este comercializat în supermarketurile sau hipermarketurile din România, cererea pentru el fiind una destul de redusă.

Totodată, aceștia primesc și piept de rață cu chutney de mango, terină de foie gras cu trufe, tarat de vită cu chips de cartofi dulci, tartar de ton cu biscuiți de miso, scoici Saint Jaques cu sos de unt și citrice sau tartar de lagustine cu înghețată de avocado și vanilie. Invitații au la dispoziție și un candy bar pentru desert. În ceea ce privesc băuturile, invitații de la nunta Simonei Halep se pot declecta cu Aperol, Campari, Prosecco, având la dispoziție și un open bar din care invitații pot alege orice doresc.

Simona Halep nu își dorește bani de la invitați

Simona le-a transmis invitaților să nu li se ofere darul de nuntă într-un plic cu bani, ci mai degrabă să le ofere cadouri. „I-am adus flori și m-a rugat să-i dau o rachetă de tenis de-a mea, dar n-am avut timp să mă duc la București să i-o dau, dar o să i-o dau”, a spus Ilie Nastase.

De asemenea, Florin Răducioiu a declarat că Simona este cea mai mare sportivă a României, declarandu-se onorat să participe la nunta sa. „Este cea mai mare sportivă a României, a făcut extraordinar de multe lucruri pentru tenisul românesc, mă închin în fața ei pentru această campioană a determinării, a ambiției și este un exemplu de urmat”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: