Redactia.ro
Home » Știri » Ce preț au pantofii roșii purtați de Piedone. Care este povestea din spatele acestor încălțări virale

Ce preț au pantofii roșii purtați de Piedone. Care este povestea din spatele acestor încălțări virale

GALERIE FOTO (2)

Cristian Popescu Piedone a devenit subiectul principal al discuțiilor online în ultima perioadă, stârnind curiozitatea internauților cu o pereche de încălțări sport roșii care au făcut furori. Aceste imagini virale au atras atenția publicului, iar informațiile despre prețul lor au început să circule rapid pe diverse platforme, inclusiv pe Reddit. Se pare că primarul Sectorului 5 a primit acest cadou de la un prieten apropiat și a decis să îi facă cunoscuți pe aceste pantofi de lux.

Cât costă încălțările lui Piedone

Încălțările sport roșii purtate de Cristian Popescu Piedone au captat imediat atenția publicului, mai ales că acestea sunt create de un brand celebru din Italia, adorat de vedetele autohtone și chiar de personalități de la Hollywood. Reacțiile nu au întârziat să apară, iar speculațiile cu privire la valoarea acestor pantofi au început să circule rapid pe internet. Chiar dacă aceste piese de lux nu mai sunt disponibile pe site-ul oficial al brandului, există diverse surse de unde doritorii le-ar putea achiziționa, iar prețul lor este estimat la aproximativ 800 de euro, echivalentul a aproximativ 3.889 de lei.

Povestea din spatele acestor încălțări virale este și mai interesantă, deoarece ele au fost oferite ca un cadou special de către Marius Șumudică, celebrul antrenor român. Primarul Sectorului 5 a surprins momentul și a făcut o postare online pentru a împărtăși bucuria sa. Aceste fotografii au stârnit sute de comentarii, iar gestul lui Șumudică a fost apreciat de către Cristian Popescu Piedone, care i-a mulțumit public pentru acest cadou inedit.

Cristian Popescu Piedone și Marius Șumudică. Sursă foto: Facebook
Cristian Popescu Piedone și Marius Șumudică. Sursă foto: Facebook

A fost surprins și cu o altă pereche de pantofi de lux

Pe lângă încălțările sport roșii, primarul a fost surprins și cu o altă pereche de pantofi de lux și tot de la un brand celebru italian. Aceștia au un preț și mai piperat, depășind suma de 1.000 de euro. Aceste încălțări sunt recunoscute după logo-ul specific așezat la baza piciorului și au devenit un element de marcă pentru Cristian Popescu Piedone.

În concluzie, aceste imagini virale cu încălțările de lux purtate de Cristian Popescu Piedone au stârnit interesul și curiozitatea publicului, arătând că politicienii români nu sunt străini de trendurile modei și că sunt la fel de pasionați de piesele de lux ca și vedetele autohtone. Gestul lui Marius Șumudică de a oferi aceste cadouri inedite demonstrează și mai mult prietenia lor și aprecierea pentru acest tip de accesorii de lux.

Cristian Popescu Piedone. Sursă foto: Facebook
Cristian Popescu Piedone. Sursă foto: Facebook
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini