Redactia.ro
Home » Știri » Ce prețuri sunt la „Perla litoralului”, complexul hotelier din filmul „Nea Mărin Miliardar”, redeschis acum doi ani

Ce prețuri sunt la „Perla litoralului”, complexul hotelier din filmul „Nea Mărin Miliardar”, redeschis acum doi ani

GALERIE FOTO (4) Ce prețuri sunt la „Perla litoralului”, complexul hotelier din filmul „Nea Mărin Miliardar”, redeschis de curând

Complexul hotelier unde s-a filmat o parte din „Nea Mărin miliardar” și-a redeschis porțile pentru turiști, iar în prezent oferă servicii de patru stele. Iată ce prețuri sunt acolo pentru cei care își doresc să petreacă o vacanță de patru stele.

Ce prețuri sunt la „Perla litoralului”, complexul hotelier din filmul „Nea Mărin Miliardar”

Complexul hotelier Amfiteatru-Belvedere-Panoramic din Stațiunea Olimp a devenit celebru după ce acolo s-a filmat o parte din filmul „Nea Mărin miliardar”, o comedie regizată de Sergiu Nicolaescu, cunoscută și îndrăgită de un număr mare de români.

După ce au fost „în așteptare” ani la rând, clădirile și golful sub formă de scoică de acolo au fost repuse la punct cu o investiție de 40 de milioane de euro, a scris Pro TV acum doi ani, iar două dintre hoteluri își redeschideau la acel moment ușile pentru iubitorii de vacanțe, la standarde de patru stele.

„Pentru hotelurile din sudul litoralului şi în general pentru litoralul românesc, singura soluţie salvatoare este preluarea de hoteluri construite în anii 70 aşa cum le spuneam noi hoteluri comuniste cu camere mici şi transformarea lor în locaţii moderne adaptate cerinţelor turistului român şi străin din mileniul 21”, a declarat Dragoş Raducan, vicepreşedinte Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc, conform Spynews.ro.

În prezent, conform litoralulromanesc.ro, pentru o cameră dublă standard, cu vedere spre stațiune, la Hotel Amfiteatru, plătești pentru un sejur de cel puțin trei nopți suma de 216 de euro, cu mic dejun inclus, asta dacă rezervi până în data de 7 iulie 2022. Prețurile cresc după această dată.

Pentru o cameră dublă standard cu vedere spre mare, la Hotel Belvedere/Panoramic, plătești dacă stai cel puțin trei nopți suma de 245 euro, de asemenea, dacă rezervi până în data de 7 iulie 2022, și ai mic dejun inclus.

Perla litoralului, Olimp
Sursa foto: litoralulromanesc.ro

Turiștii au acces la plaja privată cu șezlonguri si umbrele, la piscinele din cadrul complexului (umbrele si sezlonguri în limita disponibilității), parcare (în limita disponibilitatii), acces la locurile de joacă pentru copii, internet wireless, animație, program artistic.

Există însă și oferte speciale pentru cei interesați, iar prețurile sunt diferite. Pe site-ul litoralulromanesc.ro găsiți toate informațiile.

Cum arată acum și ce prețuri sunt la cazare la „Perla Olimpului”
Sursa foto: litoralulromanesc.ro/Captură ecran
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: