Redactia.ro
Home » Monden » Ce primește Monica Gabor după despărțirea de Mr. Pink. Nimeni nu se aștepta

Ce primește Monica Gabor după despărțirea de Mr. Pink. Nimeni nu se aștepta

Este tot mai clar că Monica Gabor și Mr. Pink au ales să o ia pe drumuri separate. Iar întrebarea de pe buzele tuturor este acum legată de ce primește acum fosta doamnă Columbeanu, după cei 10 ani alături de celebrul afacerist de peste Ocean.

Vestea care a șocat pe toată lumea a fost că Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit după o relație de aproximativ 10 ani, lucru confirmat de o sursă extrem de apropiată cuplului. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a șters toate fotografiile cu celebrul afacerist și a plecat la în Dubai, la sora ei, Ramona Gabor.

Ce primește Monica Gabor după despărțirea de Mr. Pink. Nimeni nu se aștepta

Despărțirea dintre Monica Gabor și Mr. Pink a lăsat în urmă și câteva semne de întrebare. Chiar dacă niciunul dintre parteneri nu a declarat oficial că s-a produs ruptura, totuși distreția aleasă de cuplu este un alt motiv care îi face pe fani să creadă tot mai mult că povestea de dragoste dintre ei s-a sfârșit.

Însă la fel de imprecis este și faptul că Moni și Mr. Pink ar fi căsătoriți. Mariajul oficial dintre ea și milionar este tot sub semnul întrebării, din pricina faptului că nu există nicio cofirmare sau infirmare a acestuia. Există doar declarații, printre care și una făcută de tatăl modelului pe acest subiect.

„Monica nu a putut să vină în țară, nu a putut ajunge că sunt nişte legi la americani. Îi trebuie acte definitive şi încă nu i-au venit, că a depus tot, că e căsătorită acum.”, a declarat bărbatul în trecut, pe vremea când acesta era în viață.

Monica Gabor, despre viața alături de Mr. Pink

Fosta soție a lui Columbeanu a făcut puține declarații despre viața alături de Mr. Pink, trăită peste ocean. Modelul a povestit mai detaliat despre casa în care locuiește, expunând faptul că iubitul ei celebru s-a preocupat de tot.

„Ca să fiu sinceră, el s-a ocupat de tot. A făcut chiar şi un living special pentru mine şi am apreciat că a luat picturi cu figuri religioase, pentru că ştie că sunt catolică şi a încercat să-mi creeze un spaţiu familiar. Dar eu n-am avut nicio pretenţie. Personal, i-am adus o fructieră din România, ceva vintage şi drăguţ, care i-a plăcut foarte mult. I-am luat-o când ne-am cunoscut, pentru că îi place stilul european. Are mobilier franţuzesc, candelabru Baccarat, dacă ar fi aici ţi-ar explica în detaliu”, a povestit Monica, într-un interviu mai vechi.

Povestea nu pare chiar de basm după ultimele detalii. Modelul avea câteva restricții duse la extrem în privința unora. Mai exact, nu putea face nicio mișcare fără ca iubitul să știe.

Deși nu mulți ar crede, dacă Monica va divorța nu se alege cu nimic. Singurele bunuri cu care rămâne sunt cadourile oferite de celebrul bărbat în cei 10 ani împreună.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: